Monday, August 17, 2015

Έγινε χαμός! Ο Βάϊος Μαργαρίτης τραγούδησε για το χωριό του μετά από 25 χρόνια! (ΒΙΝΤΕΟ -ΦΩΤΟ)

Ο φίλος μας Νίκος Σαλέπης, ο άνθρωπος που καταγράφει τα πάντα στα Τρίκαλα και γενικά στη Θεσσαλία, κατέγραψε για μια ακόμα φορά  μια ακόμα ιστορία γλεντιού και χαράς με πρωταγωνιστή το γνωστό τραγουδιστή Βάιο Μαργαρίτη και τους χωριανούς του.. Ας αφήσουμε όμως τον ίδιο το φίλο μας να μας μιλήσει γι αυτα μέσα απο την ιστοσελίδα του trikalaola.gr:

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχτηκαν στο Πετρωτό Τρικάλων το Σάββατο 8 Αυγούστου 2015.

Ο Βάϊος Μαργαρίτης, ένας γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής, γέννημα-θρέμμα του Πετρωτού Τρικάλων, ήρθε και τραγούδησε αφιλοκερδώς για το χωριό του μετά από απουσία 25 χρόνων!
Συγγενείς, φίλοι, συγχωριανοί του και άλλοι Τρικαλινοί, πάνω από 1.200 άτομα, ήρθαν στη εκδήλωση που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία, η ποδοσφαιρική ομάδα Α.Ο. ΘΥΕΛΛΑ Πετρωτού Τρικάλων και τίμησαν τον καλλιτέχνη. Τίμησαν τον δικό τους άνθρωπο, τον Βάϊο που ήξεραν από παλιά και όλοι προσπάθησαν να έχουν μια αναμνηστική φωτογραφία μαζί του.
Ο Βάϊος Μαργαρίτης συνοδευόμενος από δεκαμελή ορχήστρα, αντάμειψε όλους όσους ήρθαν και τον τίμησαν, ερμηνεύοντας παλιές και πιο νέες επιτυχίες του, ξεσηκώνοντάς τους, σε ένα γλέντι που κράτησε μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής. Η εκτίμηση και η αγάπη προς το πρόσωπο του καλλιτέχνη ήταν εμφανής απ” όλους. Στην αρχή της εκδήλωσης η ομάδα τίμησε τον Βάϊο Μαργαρίτη με αναμνηστική πλακέτα και ο καλλιτέχνης εμφανώς συγκινημένος, ευχαριστώντας τους, είπε μεταξύ άλλων: «….είναι αυτό που περίμενα…».
Δείτε προς το παρόν ένα ενδεικτικό βίντεο και 27 φωτογραφίες και σταδιακά στο επόμενο χρονικό διάστημα θα ανεβαίνουν όλα τα βίντεο και οι φωτογραφίες.
Ηεκδήλωση μεταδόθηκε ζωντανά στο διαδίκτυο σε όλο τον κόσμο, μέσω του trikalaola.gr που βιντεοσκόπησε συγχρόνως όλη την εκδήλωση.
Το Δ.Σ. της ομάδας Α.Ο. ΠΕΤΡΩΤΟΥ ΘΥΕΛΛΑ 2012 ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και εργάστηκαν αφιλοκερδώς, καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια και σπαταλώντας πολλές ώρες από τον προσωπικό τους χρόνο. Ευχαριστούμε επίσης, όλους τους ποδοσφαιριστές, τα κορίτσια του χωριού που με το χαμόγελό τους έδωσαν ομορφιά και χάρη… όπως και όλα τα αγόρια. Τους ανθρώπους του δήμου Φαρκαδόνας,
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ
ΤΟΝ ΑΝΤ/ΠΡΟΕΔΡΟ
ΤΟΝ Γ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ
ΤΟΝ ΤΑΜΙΑ
ΤΟΝ Γ. ΑΡΧΗΓΟ
ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΗΜΟΥΣ ΣΥΝΧΩΡΙΑΝΟΥΣ



No comments:

Post a Comment

wibiya widget