Thursday, July 9, 2015

Κύπριος Υπουργός στην Αυστραλία για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των εδώ οργανώσεων

Απο τον πρόεδρο της ΠΑΣΕΚΑ κ. Κων. Προκοπίου πήραμε την εξής Ανακοίνωση
ΠΑΝΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, (ΠΑ.Σ.Ε.Κ.Α.)

 
Κ.Προκοπίου
                                                      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
                                                  
Ο κύριος Νίκος Κουγιάλης, Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, θα αντιπροσωπεύσει τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κύριο Νίκο Αναστασιάδη στις Εκδηλώσεις Διαμαρτυρίας και Συμπαράστασης στον αγωνιζόμενο λαό της Κύπρου μας που οργανώνουν σε όλες τις Πολιτείες της Αυστραλίας οι Συντονιστικές Επιτροπές Κυπριακού Αγώνα.

Ο κύριος Υπουργός θα είναι μαζί μας για να συμμετάσχει, να ενισχύσει και να είναι ο κύριος ομιλητής στις ακόλουθες Πολιτείες:

Την Κυριακή, 19 Ιουλίου στο Σύδνεϋ. Το πρόγραμμα έχει δημοσιευθεί ήδη και περιλαμβάνει Μνημόσυνο Πεσόντων, Καταθέσεις Στεφάνων, Πορεία Διαμαρτυρίας και Πολιτιστική Εκδήλωση στο οίκημα της Κυπριακής Κοινότητας Νέας Νότιας Ουαλλίας.

Την Τετάρτη, 22 Ιουλίου, θα λάβει μέρος στις Εκδηλώσεις Διαμαρτυρίας στη Νότια Αυστραλία, όπου θα ψαλεί Μνημόσυνο Πεσόντων, Καταθέσεις Στεφάνων και Πολιτιστική Εκδήλωση στο οίκημα της Κυπριακής Κοινότητας Νότιας Αυστραλίας. Την Πέμπτη, 23 Ιουλίου θα συναντηθεί με Πολιτικούς στο Κοινοβούλιο της Νότιας Αυστραλίας και θα αναχωρήσει για τη Μελβούρνη.

Την Παρασκευή, 24 Ιουλίου θα είναι μαζί μας και θα είναι στη διάθεση των ελληνικών ΜΜΕ για συνεντεύξεις εφ’ όλης της ύλης. Στις 5.00 μμ θα διαμαρτυρηθεί μαζί μας στα σκαλοπάτια της Βουλής της Βικτώριας και αμέσως μετά θα παρευρεθεί στο Δείπνο Λιτότητας όπου θα απευθύνει χαιρετισμό.

Το Σάββατο, 25 Ιουλίου, θα επισκεφθεί παροικιακούς Οργανισμούς, θα παρακαθήσει σε συνεδριάσεις με Διοικητικά Συμβούλια και στελέχη της Σ.Ε.Κ.Α.

Την Κυριακή, 26 Ιουλίου θα εκκλησιαστεί στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ευσταθίου όπου θα τελεστεί και το ιερό Μνημόσυνο των πεσόντων και σφαγιασθέντων από την τουρκική θηριωδία. Αμέσως μετά θα μεταβεί στο χώρο εκκίνησης της μεγάλης Πορείας Διαμαρτυρίας που θα καταλήξει στα σκαλοπάτια της Βουλής όπου θα εκφωνήσει την ομιλία του και το μήνυμα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Τη Δευτέρα, 27 Ιουλίου θα παρευρεθεί και θα μιλήσει σε Εκδηλώσεις Διαμαρτυρίας που οργανώνονται στη Βρισβάνη.

Ο κύριος Υπουργός θα συνοδεύεται από την εξοχωτάτη Ύπατη Αρμοστή της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ωκεανία, κυρία Ιωάννα Μαλλιώτη.

Παρακαλούνται όλοι όπως παρευρεθούν σε όλες τις Εκδηλώσεις Διαμαρτυρίας για να συμπαρασταθούμε και έμπρακτα  προς τον αγωνιζόμενο λαό μας και να δείξουμε σε όλους ότι ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς,

Κωνσταντίνος Προκοπίου,
Πρόεδρος.  



Ο κ.ΚΟΥΓΙΑΛΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙ για τα συνέδρια ... -στην  efhmeris
 http://efhmeris.blogspot.com/2014/02/blog-post_4270.html

No comments:

Post a Comment

wibiya widget