Thursday, July 9, 2015

ΣΟΚ και δέος για τη μεγάλη κλοπή…Πολιτικοί,μιντιάρχες,και επιχειρηματίες λεηλάτησαν τη χώρα

ceb5cf86cπατρατορα

Να επέμβει ο εισαγγελέας για τις μεγάλες ευθύνες Σαμαρά-Βενιζελου που έδωσαν αμνηστία στους φοροφυγάδες…
Η «ΑΚΡΟΠΟΛΗ» φέρνει στο φως της δημοσιότητας την κίνηση ΣΟΚ και ΔΕΟΣ της Κυβέρνησης, αλλά και μέρους της αντιπολίτευσης, η οποία ανατρέπει τα πάντα στο πολιτικό σκηνικό της χώρας όπως αυτό διαμορφώθηκε στα χρόνια του Ευρώ και δικαιολογεί εν μέρει τον λυσσαλέο πόλεμο της διαπλοκής για να ρίξει την κυβέρνηση και να διατηρήσει στην εξουσία το διεφθαρμένο πολιτικό προσωπικό.
Συγκεκριμένα η κυβέρνηση προτίθεται να βάλει χέρι στα 300 δις ύποπτων εμβασμάτων, τα οποία την περίοδο 2000-2009 πολιτικοί, μιντιάρχες και επιχειρηματίες αφού λεηλάτησαν την χώρα και κατέστρεψαν τον κόσμο «παρκάρισαν» σε γερμανικές και γαλλικές τράπεζες.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας η κυβέρνηση εδώ και καιρό ερευνά το θέμα βασιζόμενη στις καταγγελίες του Μιχάλη Καρχιμάκη (!!!!!!!!), καθώς και του Γρήγορη Νιώτη και 27 βουλευτών που ζητούσαν από τους Σαμαροβενιζέλους να μην αμνηστεύσουν τα συγκεκριμένα εμβάσματα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας στην κυβέρνηση βρήκαν τη νομική φόρμουλα ώστε να βάλουν χέρα στα συγκεκριμένα μαύρα 300 δις και να εξασφαλίσουν ρευστότητα, μέχρι να μπορέσουν να εξορθολογήσουν επί τω δικαιότερω το κατεστραμμένο φορολογικό σύστημα της χώρας.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget