Thursday, June 18, 2015

Παπανδρέου από τη Λάρισα: «οδυνηρή εμπειρία για τον ελληνικό λαό το grexit». Σήμερα στα Τρίκαλα και Γρεβενά

Παρασκευή 19 Ιουνίου
Τρίκαλα
13:00 Επίσκεψη στα Γραφεία ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ (Βύρωνος 17 – Πεζόδρομος)
13:30  Συνάντηση με μέλη και φίλους του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ (Ξενοδοχείο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ)
Γρεβενά
19:30 Συνάντηση με τον Δήμαρχο Γρεβενών, Γιώργο Δασταμάνη και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου
20:00  Συνάντηση με μέλη και φίλους του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ από τη Δυτική Μακεδονία (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Πλατεία Ελευθερίας)




Ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας στο βήμα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας

Με τα πλέον μελανά χρώματα περιέγραψε την κατάσταση που θα επικρατήσει στη χώρα σε μία πιθανή έξοδο από το ευρώ ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας σε πολιτική εκδήλωση στο δημοτικό ωδείο της Λάρισας το βράδυ της Πέμπτης
Στην αρχή της ομιλίας του ο κ. Παπανδρέου πραγματοποίησε έμμεση αναφορά στα όσα συνέβησαν νωρίτερα σήμερα με τον προπηλακισμό που δέχθηκε από τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέου, κάνοντας λόγο για «φασιστικές συμπεριφορές» που όμως «δεν τρομάζουν» αλλά κάνουν πιο δυνατό το κίνημα.
















Ο πρώην πρωθυπουργός παρουσίασε αναλυτικά το σκληρό πόκερ που εξελίσσεται τους τελευταίους μήνες μεταξύ δανειστών και ελληνικής κυβέρνησης, σημειώνοντας όμως πως για τη χώρα μας οι επιλογές είναι περιορισμένες. «Οι επιλογές είναι συγκεκριμένες και θα πρέπει να τελειώσει γρήγορα αυτή η ιστορία γιατί εντείνεται το έλλειμμα αναξιοπιστίας» σημείωσε για να προσθέσει: «όταν είσαι αναξιόπιστος αυτός που θα σου δανείσει θα σου επιβάλλει όρους γιατί δε σου έχει καμία εμπιστοσύνη».
Ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ είπε πως τους τελευταίους πέντε μήνες η οικονομία της χώρας έχει φθάσει στο ναδίρ, ενώ εκτίμησε πως ενδεχόμενο ρήξης με τους δανειστές και κατά συνέπεια έξοδος από το ευρώ, θα αποτελέσει «οδυνηρή εμπειρία για τον λαό».
Αναφερόμενος τέλος στο ζήτημα της «ανασυγκρότησης του προοδευτικού χώρου» είπε μεταξύ άλλων πως «δεν πρόκειται να βρεθούμε σε μία συζήτηση με στόχο να ξαναμοιράσουμε τις καρέκλες. Μπορούμε όμως να συνεργαστούμε με όλους που ανήκουν στον «προοδευτικό χώρο» εάν συμφωνήσουμε συγκρούσεις που πρέπει να κάνουμε με το πελατειακό κράτος».


SANYO DIGITAL CAMERA


SANYO DIGITAL CAMERA
SANYO DIGITAL CAMERA
Newsroom onlarissa.gr

Παπανδρέου: «Δεν μας πτοούν αντιλήψεις και συμπεριφορές τραμπουκισμού ή νεοφασίζουσες»















Δήλωση προέδρου του «Κινήματος», Γιώργου Παπανδρέου, για το επεισόδιο με τον Αχιλλέα Μπέο στο Βόλο.


«Δεν μας πτοούν αντιλήψεις και συμπεριφορές τραμπουκισμού ή νοεφασίζουσες, που θέλουν να συγκαλύψουν συγκεκριμένα συμφέροντα.

Ο αγώνας ο δημοκρατικός, των δημοκρατικών πολιτών και του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, είναι ένας αγώνας συνεχής για ευνομία και ένα κράτος δικαίου που θα μπορεί να υπηρετεί αξίες, κανόνες για το δημόσιο συμφέρον.»


2 comments:

  1. Καλά δεν ντρέπεται ή μήπως είναι τρελός εξακολουθεί και μιλάει για κράτος δικαίου , αξίες , κανόνες και δυστυχώς μαζεύονται ορισμένοι βολεμένοι απο αυτό το κράτος δικαίου και τον ακούνε ή κάνουνε πως τον ακούνε για να ξεπληρώσουν τα ρουσφέτια
    ΕΛΕΟΣ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ

    ReplyDelete
  2. ΟΞΩ ΤΖΕΦΡΥ ΜΙΝΕΪΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ReplyDelete

wibiya widget