Saturday, June 6, 2015

Χαμός με φραστικό επεισόδιο Καμμένου - Άδωνι

Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ ανέφερε πως η περασμένη κυβέρνηση έκανε διαπραγμάτευση στα τέσσερα προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης και ειδικά των βουλευτών της ΝΔ. Από τα έδρανα ακουγόταν οι δυνατές φωνές του βουλευτή Άδωνη Γεωργιάδη, που διαμαρτυρόταν έντονα για τα λεγόμενά του. Μετά την επιμονή του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο υπουργός Άμυνας του απάντησε "Στα τέσσερα εσείς, στα τέσσερα εσείς" προκαλώντας σάλο στην αίθουσα.

Ο κ. Γεωργιάδης συνέχισε να φωνάζει για να ακουστεί, άνευ μικροφώνου με αποτέλεσμα ο κ. Καμμένος να ζητήσει την παρέμβαση του προεδρείου της Βουλής: "Παρακαλώ τους βιβλιοπώλες...", είπε απευθυνόμενος στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας.
Στην αντιπαράθεση αναφέρθηκε και η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, που αναφέρθηκε στον ωρυόμενο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας: "Υπενθυμίζω ότι η συζήτηση είναι σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών. Κινδυνεύετε να παρεξηγηθείτε" ανέφερε με νόημα κάνοντας λόγο στις φήμες που τον θέλουν να ανήκει στους δελφίνους του Αντώνη Σαμαρά για τη θέση του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Συνεχίζοντας την ομιλία του ο υπουργός Άμυνας και με τον βόμβο που εξακολουθούσε από τα έδρανα της αντιπολίτευσης, η κα. Κωνσταντοπούλου ανέφερε: "Βλέπω ότι έχουμε πολλούς υποψηφίους προέδρους".

No comments:

Post a Comment

wibiya widget