Friday, June 19, 2015

Της ημέρας.. Καλώς ήρθατε στα Τρίκαλα...αρχηγοί!!!


-Κλέφτες έφτιαξαν αυτή τη χώρα και κλέφτες θα τη διαλυσουν!

Μου λέει συχνά πυκνά ο φίλος μου ο Νικόλας που μέχρι Γ.Γ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟΥ έφτασε,επι Ν.Δ.
Αν και με τη.. δεξιά γνώρισε τιμές και δοξες,δέχθηκε μετα χαράς την "απελευθέρωση" τον Σύριζα και ιδιαίτερα τον Τσίπρα.
Τα "περί κλεψιάς" τα αποδίδει στον Κολοκοτρώνη, και κατηγορεί όλους αυτούς που τον έβαλαν φυλακή..
Kαι ενώ ένας γνώστης της πάντα ευκολόπιστης Ελλάδας βρίζει τους κλέφτες ο λαός αγκαλιάζει με πάθος τη μικροσυνταξούλα του,φυσικό είναι.. και τρέχει φωνάζοντας να "υπογράψουν ΤΩΡΑ.
Να υπογράψουν -να χαριστούν δηλαδή - όλες οι απάτες και οι αρπαχτές των υπουργών, βουλευτών, και των σογιών τους μη τυχόν και τους πιάσει ο νόμος του Παπανδρέου που τιμωρεί όσους τα άρπαξαν και στριμώγνει από Ακη μέχρι Μαρινάκη και Μπέο... και άλλων πολλων..
Το ΓΑΠ βρίζουν οι μεγαλοκλεφτες, οι καναλάρχες και όλοι οι εχθροί του λαού και δεν κοιμούνται ήσυχα,όσο βλέπουν να τον ακολουθούν χιλιάδες στην Ελλάδα..αλλά το ίδιο κάνουν και αρκετοί που δεν εχουν καμμια σχέση με την κλεπτοκρατία...επειδή έτσι τους λένε   τηλεόραση και τα άλλα ΜΜΕ,



Την ίδια ώρα, εκατομμύρια και δισεκατομύρια φτωχών ανθρώπων Στη Γη, ελπίζουν στον ΓΑΠ, στον επικεφαλής της παγκόσμιας Σοσιαλδημοκρατιας να κρατήσει γερά γιατί είναι η μόνη φωνή και δύναμη που αντιστέκεται στους παγκόσμιους κλεπτοκράτες.
Με αυτά τα λίγα καλωσορίζουμε σε λίγη ώρα στα Τρίκαλα τον πρόεδρο της παγκόσμιας Σοσιαλδημοκρατιας.
Και όπως είπε γνωστός ραδιοσχολιαστής πρίν λίγο, τον Γιώργο τον περιμένει η αποθέωση, την ημέρα που άλλοι δύο αρχηγοί Κομμάτων-Σαμαράς, Κουτσούμπας- βρίσκονται στα Τρίκαλα..

Π.ΔΕΛΤΑΣ 

No comments:

Post a Comment

wibiya widget