Friday, June 5, 2015

Ο ηθοποιός Φώτης Σπύρος παντρεύεται με τον 21χρονο σύντροφό του


Φώτης Σπύρος: Παντρεύεται τον κατά 19 χρόνια νεότερο σύντροφό του

Ο ηθοποιός Φώτης Σπύρος τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές "Δύο Ξένοι" και "Κόκκινο Δωμάτιο", πήρε την απόφαση να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, με τον 21χρονο συντροφό του. Η σχέση τους μετράει 3 χρόνια και ο γάμος τους θα γίνει στη Νέα Υόρκη, μιας και στην Ελλάδα δεν τελούνται ακόμα γάμοι ανάμεσα σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Κουμπάρα τους θα είναι η αστρολόγος Μαρία Παπαπέτρος.
Σε δηλώσεις του στο prothema.gr ο ηθοποιός είπε:: «Είμαι 40 ετών και ήρθε η ώρα να παντρευτώ. Ο σύντροφός μου είναι μοντέλο, νεαρότερος, 21 ετών και είμαστε μαζί τα τελευταία τρία χρόνια. Η πρόταση έγινε πολύ γλυκά και με όλην την επισημότητα, αλλά θα ήθελα να την κρατήσω για μένα γιατί είναι μια πολύ προσωπική στιγμή».
Για τους γονείς του δήλωσε: «Θα το μάθουν από τα δημοσιεύματα. Δεν με νοιάζει τι θα πουν. Οι γονείς μου δεν δέχονται το γεγονός ότι δύο άνδρες μπορεί να είναι μαζί. Οι σχέσεις μας εδώ και χρόνια είναι παγωμένες». Όσο για τους γονείς του συντρόφου του: «Το έμαθαν, δεν τους δώσαμε την επιλογή να αντιδράσουν γιατί αγαπιόμαστε. Μπροστά στην αγάπη δύο ανθρώπων οι άλλοι δεν έχουν επιλογή αντίδρασης».

Απο Τρίκαλα Day.gr

1 comment:

  1. Βίον ανθόσπαρτον και .... καλούς απογόνους ! γιατί το είδαμε κι αυτό με τους απογόνους.... τι να πω παραπάνω ;;;; κατανοώ την διαφορετικότητα , με ενοχλεί όμως η επισημότητα σε τέτοιες σχέσεις και η δημοσιότητα που τους δίνεται.

    ReplyDelete

wibiya widget