Saturday, May 23, 2015

Ομάδα αντεξουσιαστών πυρπόλησε τρόλευ έξω από το Πολυτεχνείο

ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ

=====================

Ένας ακόμη εμπρησμός τρόλευ, ο τρίτος τους τελευταίους μήνες, σημειώθηκε το απόγευμα σήμερα, έξω από το Πολυτεχνείο, από ομάδα αντεξουσιατών.

Ομάδα αντεξουσιαστών πυρπόλησε τρόλευ έξω από το Πολυτεχνείο
Οι δράστες, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, έβαλαν έναν κάδο απορριμμάτων στην οδό Τοσίτσα και αφού σταμάτησαν, στις 4.15, ένα διερχόμενο τρόλευ και κατέβασαν τον οδηγό και τους επιβάτες, το πυρπόλησαν με βόμβες μολότοφ.

Επενέβη αμέσως το Πυροσβεστικό Σώμα και πέτυχε να σβήσει τις φλόγες έγκαιρα, πριν καταστρέψουν ολοσχερώς το τρόλευ.
“Βλέπω ορισμένους απ' αυτούς, περίπου 10 άτομα, να πετούν μολότοφ στο μπροστινό μέρος. Πριν όμως κατέβασαν κάτω τον κόσμο”, δηλώνει αυτόπτης μάρτυρας.

Ακολούθησαν επεισόδια μεταξύ των κουκουλοφόρων, που χρησιμοποίησαν το Πολυτεχνείο ως ορμητήριο για να εξαπολύουν επιθέσεις με πέτρες και μολότοφ κατά των αστυνομικών δυνάμεων, όπως και οδομαχίες στους γύρω δρόμους. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ απάντησαν κάνοντας περιορισμένη χρήση δακρυγόνων.
Ομάδα αντεξουσιαστών πυρπόλησε τρόλευ έξω από το Πολυτεχνείο

Όπως καταγγέλλουν υπάλληλοι της εταιρείας, όταν ζήτησαν από τους νεαρούς να σταματήσουν να πετούν πέτρες, προκειμένου να ρυμουλκήσουν το κατεστραμμένο όχημα, δέχτηκαν και αυτοί επίθεση από τους κουκουλοφόρους.

Τα επεισόδια διήρκεσαν δύο ώρες, ενώ η αστυνομία δεν προχώρησε σε προσαγωγές.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget