Wednesday, May 6, 2015

Έκαναν μύνηση τον πατέρα τους γιατί δεν τις άφηνε να ξενυχτάνε.

Κόντρα.gr 

Μια απρόσμενη κατάληξη είχε η εμμονή ενός πατέρα με τα ξενύχτια που έκαναν οι δύο κόρες του.
Οι «ζωηρές» κόρες ώθησαν στα άκρα τον πατέρα οικογένειας από χωριό της Μεσαράς, ο οποίος αντιδρούσε στις συχνές εξόδους τους ως αργά.
Σύμφωνα με το cretalive, μετά από πολλαπλές συστάσεις και ομηρικούς καβγάδες, ο πατέρας αποφάσισε να κάνει την κίνηση ματ: άλλαξε την κλειδαριά του σπιτιού της οικογένειας, αφήνοντας τις κόρες του... απ' έξω, δείχνοντας με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο ότι... δεν αστειεύεται!
Τον παλαιών αρχών πατέρα δεν κατάφερε να «καλμάρει» ούτε η σύζυγός του και μητέρα των κοριτσιών, ηλικίας 16,5 και 20,5 ετών, που όλο αυτό το διάστημα είχε «πυροσβεστικό» ρόλο.
Επιχειρώντας τα κορίτσια να μπουν στο σπίτι, διαπίστωσαν ότι ο πατέρας τους είχε αλλάξει την κλειδαριά και κατόπιν η ανήλικη κόρη κατέφυγε στο Α.Τ. Μοιρών, όπου κατέθεσε μήνυση εναντίον και των δύο γονιών της.
Ο πατέρας και η μητέρα οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, ο οποίος τους παρέπεμψε να δικαστούν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου.
Η δίκη αναβλήθηκε για το πρωί της Πέμπτης, λόγω απουσίας της μηνύτριας κόρης αλλά και της αδερφής της, οι οποίες σύμφωνα με τις πληροφορίες εξετάζονταν από ιατροδικαστή.
Η μητέρα βέβαια των δύο κοριτσιών υποστήρξε ότι ούτε αυτή, ούτε ο πατέρας δεν "σήκωσαν χέρι" στα παιδιά τους, αλλά- όπως είπε- στην προσπάθεια τους να μπουν στο σπίτι υπέστησαν μικροτραυματισμούς ενώ προξένησαν και φθορές σε πόρτες και παράθυρα.
Σημειώνεται ότι το Δικαστήριο αποφάσισε την άρση της προσωρινής κράτησης των γονέων, με την προϋπόθεση όμως ότι μέχρι τη δίκη δεν θα πάνε στο σπίτι τους στην ενδοχώρα, αλλά θα διανυκτερεύσουν σε περιοχή κοντά στο Ηράκλειο.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget