Saturday, May 16, 2015

" Σαν τον Οδυσσέα, θα περάσουμε ανάμεσα από τη Σκύλλα και τη Χάρυβδη. λεει ο Στρατούλης.Ομιλια Τσίπρα

Στρατούλης: Σαν τον Οδυσσέα, θα περάσουμε ανάμεσα από τη Σκύλλα και τη Χάρυβδη

Η κυβέρνηση αγωνίζεται για μια επωφελής συμφωνία για τον λαό και την πατρίδα, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρη Στρατούλη, ο οποίος σε νέες του δηλώσεις το πρωί του Σαββάτου διεμήνυσε πως δεν μπορούν να συνεχιστούν οι μνημονιακές πολιτικές.


Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ο κ. Στρατούλης είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα πολύ ζωντανό και δημοκρατικό κόμμα, καθώς «παίρνουμε αποφάσεις και όλοι μαζί προχωρούμε μπροστά», σημειώνοντας ότι μαζί δίνουν τη μάχη για την επίτευξη μιας συμφωνίας για την χώρα

Στη συνέχεια και ερωτηθείς σχετικά με το αν η κυβέρνηση βρίσκεται απέναντι στο δίλημμα χρεοκοπία η λήψη νέων μέτρων ο αναπληρωτής υπουργός αναφέρθηκε στον μύθο του Οδυσσέα.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Στρατούλης, ο Οδυσσέας δεν μπήκε στο δίλημμα να τον φάει η Σκύλλα και η Χάρυβδη αλλά προχώρησε με το καράβι του και πέρασε.

«Αν χρειαστεί έτσι, ανάμεσα, θα περάσουμε κι εμείς για να πάμε σε μια συμφωνία που δεν θα είναι επώδυνη», ανέφερε.

Αναφερόμενος στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο συνέδριο του Economist, ο κ. Στρατούλης σημείωσε ότι τα πράγματα, αναφορικά με την επίτευξη συμφωνίας με τους εταίρους μας, «είναι εκεί που είπε χθες ο Αλέξης Τσίπρας» και ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν περικοπές σε μισθούς και συντάξεις.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget