Tuesday, May 19, 2015

Αυστραλία: Ανησυχία για τα παιδιά μεγιστάνα που μεγαλώνουν στη «βίλα των οργίων» του


Κατά καιρούς, έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες της συζύγου του να μπουσουλάει δίπλα του με ένα λουρί σκύλου περασμένο στο λαιμό της, ενώ έχει γίνει γνωστό ότι μοιράζεται τον αγαπημένο της με εκατοντάδες άλλες γυναίκες

Ο Τράβερς Μπέινον, ο «Αυστραλός Χιου Χέφνερ» όπως τον αποκαλούν τα διεθνή media, είναι ένας πάμπλουτος μεγιστάνας της βιομηχανίας του καπνού που φιγουράρει συχνά στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων χάρη στα οργιώδη πάρτι του και στον πολυτελή τρόπο ζωής του.

Ο «Candyman» όπως αποκαλεί ο ίδιος τον εαυτό του, μετά από μία σύντομη καριέρα ως μοντέλο και ποδοσφαιριστής κληρονόμησε μία τεράστια αυτοκρατορία καπνού με περισσότερα από 200 καταστήματα σε ολόκληρη τη χώρα. 

Τα τελευταία χρόνια, ο Αυστραλός μεγιστάνας οργανώνει συχνά οργιώδη πάρτι με γυμνά μοντέλα, άφθονο αλκοόλ και ναρκωτικά στη βίλα του στην Χρυσή Ακτή, της οποίας η αξία αγγίζει τα 3,7 εκατομμύρια δολάρια. Και εδώ ακριβώς βρίσκεται το πρόβλημα, σύμφωνα με τους επικριτές του, καθώς στη ίδια βίλα ζει η γυναίκα του και τα τέσσερα παιδιά του.

Οι παππούδες της Taesha, όπως ονομάζεται η σύζυγος του «Candyman» ξέσπασαν πρόσφατα σε μία τηλεοπτική εκπομπή εκφράζοντας την ανησυχία τους για τα δύο εγγόνια τους (τα άλλα δύο παιδιά του Μπέινον είναι από προηγούμενο γάμο) που ζουν σε αυτό το ανθυγιεινό περιβάλλον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, κατά καιρούς, έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες της νεαρής να μπουσουλάει δίπλα στον εκκεντρικό μεγιστάνα με ένα λουρί σκύλου περασμένο στο λαιμό της, ενώ έχει γίνει γνωστό ότι μοιράζεται τον αγαπημένο της με εκατοντάδες άλλες γυναίκες. Μία από τις ερωμένες του, μάλιστα, συντροφεύει σχεδόν κάθε βράδυ το ζευγάρι στο κρεβάτι του.

Σε απάντηση στις επικρίσεις που έχει δεχθεί τον τελευταίο καιρό για να την ανατροφή των παιδιών του, ο Μπέινον δημοσίευσε χθες μία φωτογραφία με την οικογένειά του στο Instagram με την ακόλουθη λεζάντα: «Ένα πράγμα είναι πιο σημαντικό για μένα από τα πάρτι μου... τα παιδιά και η οικογένειά μου. Τα πρωινά μας είναι όπως κάθε άλλης οικογένειας. Είμαι ο προστάτης τους». Το ζήτημα είναι εάν μία φωτογραφία αρκεί για να «σβήσει» από την μνήμη του κόσμου τις αδιακρισίες του παρελθόντος του.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget