Wednesday, April 8, 2015

Σοκ στη Σαλαμίνα από το διπλό έγκλημα πάθους - Το παράνομο ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό


Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Σαλαμίνα από το διπλό έγκλημα το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους. Νεκρό βρέθηκε μέσα σε ένα αυτοκίνητο ένα παράνομο ζευγάρι, ένας 35χρονος και μια 44χρονη.
Αστυνομικοί της σήμανσης αναζητούν στοιχεία στο αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρέθηκαν νεκροί. Ο άντρας, ο οποίος ανήκε στις ειδικές δυνάμεις της ελληνικής ακτοφυλακής έφερε τραύματα στο κεφάλι από όπλο και η γυναίκα στην κοιλιακή χώρα.
Το όπλο του εγκλήματος βρέθηκε δίπλα από το άψυχο κορμί του νεαρού άντρα. Ένα έγκλημα ερωτικού πάθους, όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία συγκλονίζει την ήσυχη περιοχή του Φοίνικα.
Ο 35χρονος ήταν νιόπαντρος και η 44χρονη παντρεμένη και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών. Τα δυο ζευγάρια είχαν γνωριστεί μεταξύ τους και έκαναν παρέα στην Σαλαμίνα όπου και διέμεναν.
Όμως η έλξη του ενός για τον άλλο, τους οδήγησε σε έναν παράφορο έρωτα. Ως τόπο συνάντησης για το παράνομο ζευγάρι έγινε το σπίτι του 35χρονου.
Το τελευταίο τους ραντεβού έγινε στο σπίτι του λιμενικού την ώρα που απουσίαζε η σύζυγός του. Η 44χρονη πήγε με το αυτοκίνητό της και συναντήθηκε με τον 35χρονο στο γκαράζ.
Σύμφωνα με πληροφορίες ήθελε να ζητήσει να τερματίσουν την σχέση τους, καθώς δεν ήθελε να δημιουργηθεί πρόβλημα με τα δυο ανήλικα παιδιά που είχε. Οι γείτονες του νιόπαντρου ζευγαριού μιλούν για έναν ευτυχισμένο γάμο.
«Πέρυσι είχαν κάνει το γάμο είχε βουίξει η γειτονιά, ένα ζευγάρι νεανικό αρμονικό φαινόταν, τώρα πιο βαθιά δεν μπορεί να ξέρει κανείς. Ήταν νιόπαντροι, ότι είχαν φτιάξει το σπίτι τους» είπε μια γειτόνισσα στο STAR.
Ο παράφορος έρωτάς τους φαίνεται πως είχε γίνει πλέον γνωστός. Έτσι η 44χρονη, φαίνεται να ήθελε να τερματίσει την εξωσυζυγική σχέση, καθώς ο άντρας της είχε αντιληφθεί τι συμβαίνει. Όχι όμως και η σύζυγος του λιμενικού.
Όταν η σύζυγος του αυτόχειρα επέστρεψε στο σπίτι, τους εντόπισε νεκρούς μέσα στο αυτοκίνητο στο γκαράζ.
Σοκαρισμένη ειδοποίησε την αστυνομία, αλλά και τους γονείς του συζύγου της που μένουν στην ίδια περιοχή. Στο σημείο έφτασε και ο σύζυγος της 44χρονης γυναίκας και μητέρας δυο παιδιών.
Πηγή: Star

No comments:

Post a Comment

wibiya widget