Wednesday, March 18, 2015

ΘΕΣΜΙΚΑ-.Οι καυγάδες του Προκόπη και της Ευτέρπης!! ''ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ'' Μια Χαρά πάμε''

 04-03-15
Του Αγίου Αλεξίου χτες και η γυναίκα μου σταυροκοπιούνταν όλη μέρα  να βοηθήσει ο Άγιος ,να σωθεί η Ελλάδα ,γιατί πιστεύει με τα όσα ακούει και βλέπει ότι πάνω απο μια βδομαδα δεν έχει ζωή η κυβέρνηση !!!

-Τι λες βρε γυναίκα είσαι σίγουρη ότι αυτά κατάλαβες απο τα όσα είδες;

-Ε ναί,το διέλυσαν το μαγαζί .Μας βρίζουν όλοι στην Ευρωπη και στη Βουλή η Ζωή τα κάνει μπάχαλο!! Θα δεις ότι βαράνε διάλυση  σούν..

-Μια χαρά τα πάνε.. Κάνουν τους διορισμένους της Ευρώπης να ιδρώνουν λίγο και τους ναζί της Γερμανίας να ονειρεύονται εκστρατείες κατα της Κρητης και να καψουν ότι δεν κατάφεραν τα πατριωτικά εκείνα εγκληματικά φασισταριά να σκέπτονται ότι,κρίμα που δεν έιχαν κάψει ολόκληρη τη Γραικία τον καλο εκείνο καιρό!!!

- Δεν ξέρεις τί σου γίνεται..Διαλύονται σου λέω...Κοίτα και καμμιά φορα τηλεόραση και άκου τι λενε στη βουλή!!! Θα μας καταστρέψουν την Ελλάδα αν δε φύγουν !!

-Τι λες Ευτέρπη μου !!Ξέρεις τι παιχνίδια και πόσα κόλπα έκαναν αυτοί που παίζουν τον κόσμο κομπολόι για να κάνουν αυτόν το γάμο 'σκύλας και ιχθύος',που έλεγε κι ο Σέξπυρ.. ;
Βράχνιασαν και ίδρωσαν "τοις κείνων ρήμασι πειθώμενοι"τα  καλά μας ΜΜΕ  να φέρουν στην ίδια κυβέρνηση Αλέξη και Καμένο,και θα τους διαλύσουν πριν ψηφίσουν τα μνημόνια (ή τους θεσμούς όπωςλένε αυτοί) και θα τους αφήσουν  να φύγουν πριν υπογράψουν; Πάς καλά;

-Άσε ..με σένα που δεν ακους τηλεόραση και δεν διαβάζεις εφημερίδες δεν ξαναμιλάω είσαι άσχετος!!!

-Γυναίκα.....και στη βουλη να πας,το παιχνίδι είναι στημένο !!! Ξέχασες τι είπε ο Ανδρέας  ένα χρόνο πρίν πεθάνει στο Ευρωκοινοβούλιο; ;  " Απο την ώρα που έπεσε ο κομμουνισμός ,τα οικονομικά κέντρα πήραν το απάνω χέρι και απ εδω κι εμπρός όλοι οι πρωθυπουργοί στον κόσμο θα είναι προκατασκευασμένοι και διορισμένοι.."  δε βλέπεις γύρω σου !! Η Αμερική βρίζει την Ευρωπη και ζητα στήριξη του "κομμουνιστή Τσίπρα" .. ¨ολοι για την ίδια εταιρία δουλεύουν πια..και το είπε και ο ΤΣΟΜΣΚΙ..¨ Θα βγάζουν όποιον έχουν προαποφασίσει οι ροκφέλλερς και οι άλλοι σωτήρες μας που ελέγχουν το τσιφλίκι του πλανή της μας.. Μέχρι δω μας νοίκιαζαν τώρα μας ΄(τους )διορίζουν!!!

-Δεν ξέρεις τι λές ..!!!
Εδώ σε λίγο θα βγάλουν έξω και τη Χρυσή Αυγή ...χαμός έγινε στη Βουλή..

-Πόσες  φορες θα το πω; Βαρέθηκα!!
Η ΧΑ είναι το 3 κόμμα κι αυτοί..(οι πιστωτές μας για..) που έτρεχαν με τα τσιράκια τους( μόλις ο Σημίτης ξεχρεωσε την τελευταία δόση απο τα δάνεια της Αγγλίας) να μας δώσουν δάνεια με το τσουβάλι και κάρτες λες κι είμασταν Ωνάσηδες για να φτάσουν τα δίς στα 300 εκατομμύρια και να μας ξαναχρεώουν για άλλα 100 χρόνια τί νομίζεις θέλουν; Να υπογράψουν όλα τα κόμματα ,ότι μας ζητουν, θεσμοί και μνημόνια και μετά ..για 70 ή 100 χρόνια αυτοί θα μας αρμέγουν εγγόνια και δισέγγονα ..κι μεις θα βριζουμε πάλι να πάνε φυλακή οι κλέφτες της Βουλής!!!

-Μπούρδες!! ούτε και καταλαβαίνω τις φαντασιώσεις σου..Σε μια βδομάδα πέφτει η κυβέρνηση !!

Αν δεν υπογράψουν Τσίπρας,Καμένος,Θεοδωράκης και τα παιδιά ¨της ΧΑ που μάχεται για τα δικαιώματά τους η πρόεδρός μας- που τους κάνει όλους τη ζωή δύσκολη στη βουλή- δεν πρόκειται να δούμε "άσπρη μέρα και δεν πρόκειται να πάρουμε μακροχρόνια παράταση δανείου¨"!! Και φυσικά οι πλάκες που κάνουν τώρα σε Ευρωπαίους και κάποια δικάμας τρωκτικά σαν τον Χατζάκι, που κατέστρεψε τον Όλυμπο για το Αιγαίο ... έ καιρός ήταν να χαρούμε λίγο κι εμείς που κοντέψαμε να αυτοκτονήσαουμε ομαδικώς με Αντώνη και Βαγγέλη!!!
Καλημερα και απόλαυσε την Αριστερα του Τ/Κ στην Ευρώπη που έβαλε φωτιά στα υπαλληλάκια της ΕΕ ..
Mακάρι να κρατήσει κάμποσο αυτη η πλάκα για να δούμε τον  BAROYFAKI σε καλύτερα σώου!!

-Δε σου μιλάω!

-Θενκς

Π.ΔΕΛΤΑΣ

ΥΓ.. Ελπίζω εσείς να με καταλαβαίνετε έεε.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget