Wednesday, February 18, 2015

Η κοπέλα που αναστατώνει με τη γυμναστική της

ΑΥΤΗ είναι η 21χρονη που ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ το Instagram με τα οπίσθιά της! (10 plus φωτογραφίες που θα σας ξεσηκώσουν!)

Δημοσιεύθηκε: 06/02/2015 19:22

s0

Την ακολουθούν πάνω από 5,3 εκατ. άτομα στο Instagram και ο αριθμός των followers συνεχώς αυξάνεται. 
Ο λόγος για την Τζεν Σέλτερ, που  μόλις  ξεπέρασε τους 300.000 followers, μάλιστα, ήρθαν και οι πρώτες προτάσεις για συνεργασία από διαφημιστικές, των οποίων τα προϊόντα προωθούσε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram. Mεταξύ αυτών, μεγάλες εταιρείες αθλητικών ειδών αλλά και ειδών διατροφής.
Και έτσι, σήμερα, έχει εγκαταλείψει τη δουλειά της στο γυμναστήριο, αφού τα λεφτά που κερδίζει από τις χορηγίες είναι τόσα που έκαναν τον μισθό της να μοιάζει… ασήμαντο.
Αδιαμφισβήτητα το πιο δυνατό της σημείο, πάντως, είναι τα οπίσθιά της, στα οποία και η ίδια ζουμάρει. Το έχει παραδεχτεί και μόνη της άλλωστε ότι επικεντρώνεται εκεί: «Δεν ποστάρω φωτογραφίες με το πρόσωπό μου, δεν θέλω να το δείχνω», αν και αυτό είναι ένα έξτρα δυνατό σημείο επάνω της.
Πάντως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι δεν μπορεί, κάποια παρέμβαση πρέπει να έχει κάνει στα οπίσθιά της, με την ίδια να το αρνείται πεισματικά: «Η μόνη πλαστική που έχω κάνει είναι στη μύτη μου. Τα οπίσθιά μου άρχισαν να μεγαλώνουν καθώς έκανα γυμναστική».
s1s2s3s4s5s6s7s8s9s10s11s12


No comments:

Post a Comment

wibiya widget