Tuesday, January 13, 2015

Η "ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ" ΧΟΥΚΛΗ- ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ που ξεσήκωσε δημοσιογράφους και τους εχέφρονες πολίτες



Η Μαρία Χούκλη δικαίως θεωρείται μια από τις πλέον σοβαρές δημοσιογράφους της χώρας έχοντας συνειδητά αρνηθεί να ακολουθήσει άλλους συναδέλφους στα υπόγεια της φτήνιας και του κιτρινισμού.
 Ίσως γι' αυτό σήμερα σημείωσε τη σημαντική δημοσιογραφική επιτυχία να φιλοξενήσει τον Γιώργο Παπανδρέου στο δελτίο του Ant1, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά από τουλάχιστον 3-4 χρόνια, μια συνέντευξη εκ των πραγμάτων ιστορική. 
Η σοβαρή Μαρία Χούκλη όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ. Αντίθετα, εμφανίστηκε μια αγενής και εκνευρισμένη δημοσιογράφος η οποία μιλούσε συνεχώς πάνω στον Γιώργο Παπανδρέου, αρνούμενη να του αποδώσει έστω τον σεβασμό που αναλογεί σε έναν πρώην πρωθυπουργό. 
Πολύ κρίμα. - See more at: http://www.parapolitiki.com/2015/01/otan-i-maria-xoukli-apofasise-na-min-afisei-ton-papandreou-na-milisei-video.html#more



ΤΙ ΓΡΑΨΑΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ 


Λυπάμαι αν με την προηγούμενη ανάρτησή μου ''παρέσυρα '' κάποιους και γύρισαν στον Αντένα να δουν την συνέντευξη που θα έπαιρνε η κ Χούκλη στον Γ. Παπανδρέου. Δυστυχώς ...Αγαπητή Μαρία ήταν κάτι πολύ - μα πολύ ! - κάτω από το τελευταίο σκαλί της δημοσιογραφικής δουλειάς. Και η απογοήτευση μεγαλύτερη διότι άλλα χαρακτηριστικά σε ακολουθούσαν μέχρι τώρα! Ούτε σε μια ερώτηση δεν περίμενες την απάντηση και η αγωνία σου ήταν έκδηλη να ''ρωτήσεις'' ( εκφωνήσεις!) όσα είχες μπροστά σου...Δεν μιλάμε μόνο για έλλειψη στοιχειώδους ευγένειας αλλά απουσία δεοντολογίας... Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι ήταν το πιο άτυχο 10λεπτο (;) της καριέρας σου!Το μόνο θετικό για μένα προσωπικά: Κατάλαβα σήμερα καλύτερα τι πρέπει να κάνω στην κάλπη!

************************************
Harris Kodopoulos.Θυμηθείτε και συγκρίνετε...
-Τη συνέντευξη που πήραν τα δύο απολιθωμένα δημοσιογραφάκια της ΝΕΡΙΤ από τον Σαμαρά, ο οποίος...διάβαζε τις απαντήσεις.
-Τη χτεσινή γεμάτη αβροφροσύνες και ευγένειες συνέντευξη του Τσίπρα στον Χατζηνικολάκη, στο Star του Βαρδινογιάννη..
-Τη συνέντευξη Βενιζέλου στα στενά του φιλαράκια Τρέμη και Ντερμπεντέρη στο MEGA της διαπλοκής...
-Με τη σημερινή (δήθεν) συνέντευξη της Χούκλη με τον Γιώργο Παπανδρέου στον ANT1 του Κυριακού....Οπου ρωτούσε το ερπετό της διαπλοκής χωρίς να ακούει ή να θέλει να ακούσει την απάντηση...
Πρώτη φορά γίνεται συνέντευξη για να ακουστούν οι...ερωτήσεις...
Νέα δημοσιογραφική δεοντολογία...
Την επόμενη φορά δεν είναι ανάγκη να καλείτε τον Παπανδρέου...
Να κάνετε στον...τοίχο τις ερωτήσεις που θέλετε, όσο σκληρές και να είναι...
Ουστ αρπακτικά...


Ο Νίκος Λαγκαδινός πρόσθεσε 2 νέες φωτογραφίες.
ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΑΠΟΨΕ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ!!!!
Παρακαλουθήσαμε άφωνοι τον εξευτελισμό της δημοσιογραφίας από την κυρία Χούκλη, η οποία ήταν αναιδής και επιχείρησε να προσβάλει τον Παπανδρέου.
[ο campaign manager του ΓΑΠ δεν ήξερε;;;; Δεν ρώταγε;;; Κρίμα!!!!]
Να το πάρουμε απόφαση...
Η διαπλοκή, οι απατεώνες τσοντοκαναλάρχες, οι εθνικοί προμηθευτές και εργολάβοι, οι τοκογλύφοι τραπεζίτες και τα ερπετά της δημοσιογραφίας, όπως η λεγάμενη (και αύριο οι Λυριτζοοικονόμοι) θα αντιμετωπίζουν τον Γιώργο Παπανδρέου ως εχθρό και αντίπαλο...
Μπορεί να μας βγει σε καλό, τελικά...

Και η αρχισυντάκτρια της ΕΡΤ, ΝΙΚΗ ΤΣΕΛΙΚΑ έγραψε

Η κριτική που, όπως διαβάζω, δέχεται η Μαρία Χούκλη για τη "συνέντευξη", που πήρε απόψε από τον Γ. Παπανδρέου, είναι μεν σκληρή, προέρχεται δε από ανθρώπους απ΄όλο σχεδόν το πολιτικό φάσμα.
Άρα, Μαρία, μάλλον δεν έκανες καθόλου καλά τη δουλειά σου!
Η αγένεια, η απαξίωση του συνομιλητή και ο ρόλος του κατηγόρου, δεν πρέπει να είναι χαρακτηριστικά ενός σοβαρού δημοσιογράφου, όπως εθεωρείτο η Μ.Χ.
Η διάψευση του εαυτού της είχε ξεκινήσει πέρισυ στις ευρωεκλογές...

*********************************************************
ΣΗΜ.ΕΦΗΜΕΡΙΣ
Για να δούμε τι θα ρωτήσουν σήμερα απο τον Σκάι οι Λυριτζοοικονόμοι που όχι πολυ μακρυά  μας ενημέρωναν απο την ΕΡΤ με το αζημίωτο φυσικά!!!

Αν κι αυτοί ακολουθήσουν την ίδια τακτική φτάνουμε στην εποχή Μητσοτάκη που εντός και εκτός Ελλάδας οι δημοσιογράφοι δεν έγραφαν ,απλα ...υπέγραφαν ,ότι τους έγραφαν άλλοι εναντίον  του ΑΝΔΡΕΑ..!!! 
Για να μη σας πιάνουν αδιάβαστους ρίχτε καμμια ματιά στα όσα λέει ο Γιώργος,ακούστε τις ομιλίες του και θα καταλάβετε γιατι τόση ασέβεια σε έναν παγκόσμιο ηγέτη απο τους έχοντες την ευθύνη να  ενημερώνουν το λαό!!!

Αλήθεια η Ντόρα και ο πατηρ της μαζί με τον Κυριάκο,τί λένε για όλα αυτά; 

¨

2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Επιτρέψτε μου να διαφωνησω. Η δημοσιογράφος έκανε τη δουλειά της όπως κάθε δημοσιογράφος που σεβετε το εαυτό του/της. Ο υιός του μεγάλου (ο Γεώργιος εννοω) Ομιλεί δεν συνομιλεί. Χρειάζεται την συνθηματολογία γιατί αλλοιώς υποπιπτει σε εκφραστικά λαθη. Παρακολουθήστε προσεχτικά τη συνομιλία για του λόγου το αλληθες. Δεν κατάφερε να απαντήσει ούτε την απλούστερη των ερωτήσεων της μ.χ τουτεστιν αφού ως πρωθυπουργός δεν αποτρέψετε την κατάρευση της χώρας πως θα βοηθήσετε Τώρα στην ανορθωση της ως πρόεδρος του κ.δ.σ;

    ReplyDelete

wibiya widget