Thursday, January 22, 2015

Υπονόμευση σε …συνεννόηση Βενιζέλου-Σαμαρά

Νέα αποκάλυψη-βόμβα από τον Μιχάλη Καρχιμάκη.

gap
Μιλώντας για την ανατροπή του Γιώργου Παπανδρέου από την πρωθυπουργία το 2011, ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στην ΄Β Αθήνας, αποκαλύπτει σήμερα ότι «ο Παπανδρέου ετοιμαζόταν για συγκρούσεις και αλλαγή πολιτικής με μεταρρυθμίσεις, αλλά τον υπονόμευσαν Βενιζέλος και Σαμαράς», μιλώντας για πρώτη φορά για συνεννόηση μεταξύ τους να γίνει ο ένας αρχηγός και ο άλλος αντιπρόεδρος και να αφήσουν στο απυρόβλητο τον Καραμανλή που παρέλαβε έλλειμμα 8 δις ευρώ και το παρέδωσε 36 δις.
Σημειώνει δε πως «ο Καραμανλής δεν μπορεί να μένει στο απυρόβλητο», αφού «η ιστορία από κάπου ξεκινάει»…
Αφού μάλιστα παραθέτει όσα πέτυχε ο Γιώργος Παπανδρέου, από τη δημιουργία του μηχανισμού στήριξης ως το πρώτο δάνειο και το κούρεμα του χρέους, παρατηρεί ότι «σήμερα, φτάσαμε στο σημείο να έχει τελειώσει ο κουμπαράς των δανείων και φτάσαμε στο να παραδέχεται ο κ.Σταμάτης δημόσια ότι η χώρα είναι σε χρεοκοπία».
Τώρα για αυτό, αλήθεια, δεν φταίει κανείς;

1 comment:

  1. Στην Ύστατη προσπάθεια Για επανεκλογή του στην Ελληνική βουλή, ο γιος του ανδρέα προσπαθεί να πείσει τους εκλογείς ότι υπηρξε μέγας πρωθυπουργός Καη μεταρυθμιστης, αλλα οι σκοταδιστες τον ανέτρεψαν. Δεν μας λέει όμως πως κατάφερε να ρίξει στην ανεργία και φτώχεια εκατοντάδες χιλιάδες έλληνες επη πρωθυπουργίας του.

    ReplyDelete

wibiya widget