Saturday, January 3, 2015

ΚΙΔΗΣΟ. Ο Γώργος απελευθερώνει τη Δημοκρατική παράταξη..

Ο Γιώργος τα κατάφερε. Στις 3 Γενάρη 2015 ανακοίνωσε όχι απλά το Κίνημά του,απελευθέρωσε όλα τα μέλη που δεν άντεχαν  να θεωρουν "σύντροφο" το Σαμαρα και το Βενιζέλο να τον βοηθά για να φτιάξει  την πιο "βαθιά δεξιά" !!
Αυτη δεν ήταν ήταν απλα μια δημοκρατική σύναξη..ήταν γιορτη απελευθέρωσης..


Όπως θα ξανάλεγε ο παππούς του ο "Γέρος της Δημοκρατίας" το χθεσινοβραδινό αντάμωμα στο Μουσείο Μπενάκη,"δεν ήταν απλά μια συνάντηση..ήταν σεισμμός"!!


Μέσα,έξω,απάνω κάτω δεν έβλεπες τίποτα άλλο,παρά μόνο άτομα,άνδρες, γυναίκες και παιδιά που στα πρόσωπά τους έβλεπες την πίστη και την αγάπη ότι ο Γιώργος θα τους δώσει την ελπίδα που τους σκότωσαν οι άλλοι.

"'Επι τέλους αναβρήκαμε την ελευθερία μας" ,έλεγαν πολλοί.

"Μας έκαναν μαύρη την ψυχή,επι δύο χρόνια να μας αναγκάζουν να χειροκροτούμε το Σαμαρά και τους παρατρεχάμενούς  τους."

Το 'Παπανδρέου" ακούγονταν συνέχεια..και κανεις δεν παραπονιούνταν που δεν βρήκαν θέση στην αίθουσα ούτε που κάθονταν έξω στο κρύο κι ούτε που δεν άκουγαν τίποτα απο την ομιλία του.






























Ελάχιστοι μπόρεσαν να χαρούνε το δημοκρατικο και σοσιαλιστικό μύνημα του ηγέτη του κινήματος. Μια μικρη τηλεόραση ήταν όλο κι όλο που μπορόυσαν ,αν είχαν τύχη, να δούνε οι εκτός της ομιλίας περιφερόμενοι κι αυτή τον περισσότερο χρόνο δεν ακούγονταν.
Καμμια διαμαρτυρία όμως ..Περίμεναν μέχρι τέλους να δούνε και να σφίξουν το χέρι του..
Ο κύβος ερίφθη..
Ο λαός θέλει και θα δεί το Γιώργο πάλι πρωθυπουργό..
Π.Δέλτας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

No comments:

Post a Comment

wibiya widget