Friday, December 26, 2014

ΕΝΑΣ ΑΥΣΤΡΑΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙ για την κυβέρνηση της χώρας του και τον Πλανήτη μας

Σε αντίθεση με την Ελλάδα οπου τα κρατικά μέσα ενημέρωσης λειτουργούν ,σχεδόν πάντα ,υπέρ της εκάστοτε εξουσίας,το κρατικό ΑΒC-Radio TV,Aυστραλίας- είναι ο πιο ανεξαρτητος οργανισμός και διαθέτει τους πιο έγκυρους  και μορφωμένους συνεργάτες σε όλους τους τομείς της ενημέρωσης.ΦΥΣΙΚΆ ΚΑΙ ΕΔΩ ,τα ιδιωτικά ΜΜΕ είναι πάντα στη διάθεση της φωνής των κυρίων τους..
Η EFHMERIS,θέλοντας να σας παρουσιάσει εικόνες απο τη ζωή μιας χώρας που ζουν εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες δημοσιεύει μια γνώμη ενος απλου αναγνώστη των ειδήσεων του ΑΒC στα σχόλια ενός άρθρου που αναφέρεται στην πολιτική και οικονομική γραμμή της κυβέρνησης του φιλελευθερου πρωθυπουργού Τόνυ Άμποτ για τον οποίο ακούγονται πολλά τα εναντίον του σχόλια. Η μετάφραση είναι του GOOGLE,με κάποιες μικροεπεμβάσεις δικές μας.
Σκοπός να δούμε πως σκεπτονται οι αναγνώστες άλλων χωρών όταν μιλούν σε δημόσιο χώρο και πως αντιδρούν στα έργα των κυβερνώντων. Για όσους θέλουν μπορούν να κάνουν και συγκρίσεις με την Ελληνική πραγματικότητα. 

======ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΑΒC=====.

Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Tony Abbott ακούει κατά τη διάρκεια συζήτησηςΤα περισσότερα πράγματα αν, τα ανακατέψετε περισσότερο μένουν τα ίδια











Η κυβέρνηση  Abbott είναι ένα σπίτι από τραπουλόχαρτα χτισμένο σε θεμέλια  ιδεολογικών περιττωμάτων. Δεν είναι να απορεί κανείς που υπάρχουν ρωγμές. 
Χρειαζόμαστε ηγεσία σε όλο τον κόσμο και στην Αυστραλία, που να σταματά να λαμβάνει αποφάσεις ψάχνοντας  στην πίσω θέα του καθρέπτη και να αναγνωρίζει ότι υπάρχει μια θεμελιώδης ανάγκη για μια νέα οικονομική και κοινωνική πολιτική που να λαμβάνει υπόψη το πεπερασμένο πλανήτη. Η δημογραφική γήρανση είναι επιβράδυνση της αύξησης του ανθρώπινου πληθυσμού, ώστε από περίπου το 2035 και στο εξής θα υπάρξει μια πραγματική ευκαιρία να θέσει τις πολιτικές σε θέση να σταθεροποιήσει τον πληθυσμό μακροπρόθεσμα. Για να βελτιστοποιήσετε την ευκαιρία αυτή το επίκεντρο τώρα θα πρέπει να είναι σχετικά με την εκπαίδευση και την ισότητα. Οι μορφωμένοι πληθυσμοί που υπάρχουν σε μια κοινωνία με μια πιο ομοιόμορφη κατανομή του πλούτου προϊόντα σε ελαφρώς λιγότερο από ό, τι ποσοστό αναπλήρωσης. Ο Πληθυσμός μπορεί να σταθεροποιηθεί και σιγά-σιγά να μειώνεται στο βιώσιμο επίπεδο.Δυστυχώς, οι τελευταίες ανάσες των κατεστραμμένων καπιταλισμού της αγοράς βρίσκεται στο δρόμο.Χρειαζόμαστε μια αγορά χωρίς καρτέλ και διεθνή εταιρική εξουσία, η οποία περιλαμβάνει το πραγματικό κόστος, συμπεριλαμβάνοντας το κόστος που θεωρείται σήμερα ως εξωτερικότητες και όπου οι πληροφορίες είναι εξίσου διαθέσιμες για αγορά και πάροχο, που δεν κατέχεται και να χειραγωγείται από τους παρόχους όπως είναι τώρα.


Το ακριβές κείμενο του GERRY 

The Abbott government is a house of cards built on a foundation of ideological excrement.
No wonder there are cracks We need leadership worldwide and in Australia that stops making decision be looking in the rear vision mirror and recognises that there is a fundamental need for a new economic and social policies that take into account the finite planet. Demographic ageing is slowing the growth of the human population so from about 2035 on there will be a real opportunity to put policies in place to stabilise population long term.
To optimise this opportunity the focus now should be on education and equity.
Educated populations existing in a society with a more even distribution of wealth produce at slightly less than replacement rate.
Population can be stabilised and slowly decline to the sustainable level. Unfortunately the last gasps of corrupted market capitalism stands in the way.Population can be stabilised and slowly decline to the sustainable level. Unfortunately the last gasps of corrupted market capitalism stands in the way.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget