Sunday, November 23, 2014

Μήνυση κατά του Θ. Πάγκαλου αποφάσισε να καταθέσει η ΠΟΕ ΟΤΑ

Οι αναφορές του Θ.Πάγκαλου σε «τεμπέληδες και κοπρίτες» δημοσίους υπαλλήλους ίσως τον οδηγήσουν στο δικαστήριο.Με μήνυση του απαντά η ΠΟΕ ΟΤΑ.

minusi-kata-tou-th-pagkalou-apofasise-na-katathesei-i-poe-ota

Οι αναφορές του πρώην υπουργού Θεόδωρου Πάγκαλου σε«τεμπέληδες και κοπρίτες» δημοσίους υπαλλήλους φαίνετα πως τον βάζουν σε δικαστική αντιπαράθεση με την ΠΟΕ ΟΤΑ που αποφάσισε να καταθέσει μήνυση εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμιση.
 Η απόφαση της ΠΟΕ ΟΤΑ ελήφθη στη συνεδρίαση του  Γενικού  Συμβουλίου την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου με το σκεπτικό ότι έχει υποχρέωση να υπερασπιστεί όπως αναφέρει «την αξιοπρέπεια χιλιάδων Δημοσίων Υπαλλήλων».
 «Σήμερα είμαστε πραγματικά ΙΣΟΙ. Κατήγορος και κατηγορούμενοι είναι πράγματι ίσοι απέναντι στο Νόμο»αναφέρει η ΠΟΕ ΟΤΑ  υπονοώντας ότι ο κ. Πάγκαλος δεν καλύπτεται πλέον απο την βουλευτική ασυλία.
Τη συντριπτικής πλειοψηφίας που όπως σημείώνει στη σχετική ανακοίνωση «δεν είναι επίορκοι, που δεν είναι τεμπέληδες, που δεν είναι κοπρίτες, που δεν «τα παίρνουν», που δεν εκκρεμούν υποθέσεις τους στα πειθαρχικά, που δεν έφεραν πλαστό πτυχίο ή πιστοποιητικό, που προσπαθούν να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους εξυπηρετώντας με τεράστια υπομονή και αυτοσυγκράτηση (που οφείλουν να δείχνουν),  πολίτες που πολλές φορές επηρεασμένοι από τον εύκολο λόγο «επιφανών πολιτικών και πολιτών» όπως ο κύριος Πάγκαλος, βρίζουν και διαμαρτύρονται εύκολα, φορτώνοντάς τους την τεράστια γραφειοκρατία, την πρωτοφανή πολυνομία που οι ίδιοι δημιούργησαν»
Στην ανακοίνωση της η ΠΟΕ ΟΤΑ αφού χαρακτηρίζει τον κλάδο των δημοσίων υπαλλήλων «επιλέχθηκε ως "Ιφιγένεια" »  σημειώνει πως η προσφυγή  στη νομική οδό γίνεται σήμερα με μια «διαφορά».
 «Σήμερα είμαστε πραγματικά ΙΣΟΙ!!! Κατήγορος και κατηγορούμενοι είναι πράγματι ίσοι απέναντι στο Νόμο» υπονοώντας ότι ο κ. Πάγκαλος δεν καλύπτεται πλέον απο την βουλευτική ασυλία. 
Thetoc.gr -23 Νοε. 14 (22:25)

No comments:

Post a Comment

wibiya widget