Friday, November 14, 2014

Τοροσίδης: «Είμαστε απαράδεκτοι»..και με το χωριό μου να παίξουμε, μπορεί και να χάσουμε.

Εμφανώς απογοητευμένος από την ήττα και την εμφάνιση της εθνικής ομάδας ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά πως «και με το χωριό μου να παίξουμε θα χάσουμε».

Τοροσίδης: «Είμαστε απαράδεκτοι»
«Δεν παίζουμε, δεν μαχόμαστε, δεν πολεμάμε. Δεν υπάρχει αυτό που υπήρχε. Δεν ξέρω το γιατί. Δεν υπάρχει εξήγηση. Είμαστε τραγικοί. Δεν μπορούμε να κάνουμε κριτική. Δεν υπάρχει κριτική. Τέτοια εθνική ομάδα δεν έχουμε δει ποτέ» είπε αρχικά ο διεθνής μπακ στον ΟΤΕ TV, προσθέτοντας: «Έχει χαθεί η ταυτότητά μας. Αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν είναι τραγικά».
Ερωτηθείς για το τι έχει αλλάξει στην ομάδα και παρουσιάζει αυτήν την εικόνα, είπε: «Το πιο εύκολο αυτήν τη στιγμή είναι να μοιράσουμε ευθύνες. Οι ποδοσφαιριστές αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Δεν μπορείς να χάνεις από τα Νησιά Φερόε και να σου φταίει ο κόσμος, η διοίκηση ή ο προπονητής. Δεν μπορούμε να χάνουμε από τα Νησιά Φερόε. Αν δούμε τους παίκτες που έχουμε και τους παίκτες που έχουν τα Νησιά Φερόε είναι ανεπίτρεπτο να χάνουμε. Και δεν είναι μόνο ότι χάνουμε, είναι και ο τρόπος που χάνουμε. Μας έκαναν πέντε κλασικές ευκαιρίες. Δεν χωράει κριτική σε αυτό το πράγμα. Είμαστε απαράδεκτοι. Έχουμε κάνει ένα πολύ κακό ξεκίνημα στα προκριματικά και έχουμε πικράνει τον κόσμο. Όλους αυτούς που μας αγαπάνε και μας στηρίζουν. Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο. Δεν μπορώ να δώσω εξήγηση γιατί είμαστε έτσι. Είμαι 7-8 χρόνια σε αυτήν την ομάδα και δεν το 'χω ξανασυναντήσει αυτό».
Για το αν έχει τελειώσει η υπόθεση πρόκριση στα τελικά του Euro, δήλωσε: «Το να μιλήσω για πρόκριση τώρα είναι κομικό. Όταν χάνεις από τα Νησιά Φερόε, κανείς δεν μπορεί να πιστεύει ότι θα προκριθούμε. Δεν θέλω να κοροϊδέψω τον κόσμο. Με αυτό το πρόσωπο που έχουμε αυτήν τη στιγμή, δεν θα κάνουμε ούτε νίκη. Αν αλλάξουμε πρόσωπο και πάρουμε όλα τα ματς, ίσως να υπάρχει μια περίπτωση για την τρήτη θέση. Με αυτήν την εικόνα που έχουμε, χαλάμε το χρόνο μας να μιλάμε για πρόκριση».
Για το αν οι διεθνείς θα κάτσουμε να μιλήσουν για να αλλάξουν τα πράγματα, εξήγησε: «Και να μιλήσουμε δεν θα αλλάξει κάτι. Έχουμε ξαναμιλήσει, αλλά δεν αλλάζει κάτι. Δυστυχώς δεν αλλάζει και δεν ξέρω γιατί. Δεν υπάρχει εξήγηση. Παλιά τουλάχιστον πολεμούσαμε. Δεν παίζαμε μπάλα, αλλά κερδίζαμε. Με τη Σλοβακία είχαμε κερδίσει με ένα τυχερό γκολ, αλλά ήμασταν σοβαροί. Όπως είμαστε τώρα και με το χωριό μου να παίξουμε, μπορεί και να χάσουμε. Η νοοτροπία μας έχει αλλάξει. Δεν υπάρχει η νοοτροπία που υπήρχε από το 2002. Αν δεν ξανάρθουν η νοοτροπία και το πάθος, θα μιλάμε για καταστροφικά χρόνια, όπως στην προ Ρεχάγκελ εποχή. Θα φτάσουμε να πανηγυρίζουμε όπως τα παιδιά από τα Νησιά Φερόε για μία νίκη. Αν δεν αλλάξουμε, θα βουλιάξουμε».

gazetta.gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget