Wednesday, October 22, 2014

ΠΑΟΚ -Αναστασιάδης: "Δεν έχω άγχος, φοβάμαι τα χειροκροτήματα"

Ειλικρινής, όπως πάντα, ο Αγγελος Αναστασιάδης αναφέρθηκε στο ματς της Πέμπτης με την Φιορεντίνα και την εφετινή παρουσία του ΠΑΟΚ, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει άγχος από τη στιγμή που ξέρει καλά τι κάνει. Ποιος είναι ο φόβος του.



Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ:
Για την Τούμπα και το γεγονός ότι δεν την έχει εκμεταλλευτεί όσο θα έπρεπε με μεγάλες ομάδες: "Έχω πει στα παιδιά ότι ο ΠΑΟΚ από μόνος του έχει τρεις στόχους κατά σειρά. Πρώτος το πρωτάθλημα, μετά η Ευρώπη για το πρεστίζ της ομάδας και το Κύπελλο. Αυτά θα είναι όσο υπάρχει ο ΠΑΟΚ. Εμείς θα τελειώσουμε ο ΠΑΟΚ, θα υπάρχει. Από μόνος του ο στόχος αυτός δημιουργεί την υποχρέωση τη δική μας και το θέλω του κόσμου. Η ευθύνη μας μεγάλη, αυτό προσπαθούμε να περάσουμε στα αποδυτήρια. Το ματς αύριο είναι σαν να είναι το τελευταίο, όπως όλα κι αυτό".
Για την κατάσταση του Μακ: "Δεν γνωρίζω αν μπορέσει να προπονηθεί και σήμερα. Δεν μίλησα με τον γιατρό θα δούμε".
Για το πόσο σημαντικός είναι ο Ρατς για τον ΠΑΟΚ και αν υπάρχει περίπτωση να φύγει στην Αραβία: "Από σένα το ακούω, δεν ξέρω. Πως να πάει στην Αραβία όταν είναι παίκτης του ΠΑΟΚ; Δεν γνωρίζω κάτι από σένα το ακούω".
Για το που θα κριθεί το ματς με την Φιορεντίνα: "Πάντα εξαρτάται από το αν είμαστε καλά. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, σαφώς, αλλά σταματάμε εκεί. Όταν μπαίνουμε στο γήπεδο πρέπει να κάνουμε αυτά που πρέπει εμείς για να το κάνουμε πιο εύκολο. Κάθε προετοιμαζόμαστε γι' αυτό, προκειμένου να αντεπεξέλθουμε σε όλα τα ματς είτε υψηλού επιπέδου όπως το αυριανό είτε άλλα. Αλλά πρέπει να πω το εξής, ο χρόνος είναι αδυσώπητος για μας και δεν πρέπει να κάνουμε λάθος".
Για το αν υπάρχει άγχος: "Δεν έχω άγχος γιατί με ρωτάτε συνεχώς εσείς αυτό. Μην μου μεταφέρετε το δικό σας άγχος".
Για το πρώτο sold out κι αν είναι επιβράβευση: "Τον κόσμο εμείς τον φέρνουμε στην Τούμπα, Θέλει να περνά καλά να βλέπει κάτι ωραίο. Αυτό είναι η δουλειά μας. Αν χάσουμε ένα ματς οι επόμενες μέρες δεν είναι οι καλύτερες. Αυτό ίσως να είναι το άγχος που λέτε εσείς, αλλά αυτό είναι μία πραγματικότητα, Αν το συνειδητοποιήσουμε εμείς αυτό τότε οι μέρες ταλαιπωρίας, που θα έρθουν, θα είναι λίγες. Δεν έχω άγχος φοβάμαι τα χειροκροτήματα. Έμαθα να ξεκινάω το καλοκαίρι και να πανηγυρίζω το Μάιο. Όποιος πανηγυρίζει ενδιάμεσα πεθαίνει. Θέλει πολλή δουλειά με τα παιδιά".
Γιατί δεν ερχόταν ο κόσμος στο γήπεδο ως τώρα με τον ΠΑΟΚ να είναι πρώτος στο πρωτάθλημα: "Υπάρχει μεγάλη πείνα δεν το βλέπετε; Ο κόσμος έχει πολλά προβλήματα μόνο το ποδόσφαιρο του έμεινε. Θα έρθει, δεν ανησυχώ για τον κόσμο. Αν δεν μπορέσουμε να γεμίσουμε την Τούμπα λόγω της κρίσης, ας μπορέσουμε τουλάχιστον να γεμίσουμε την καρδιά τους δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό".
"Σημασία έχει τι δείχνουμε στο γήπεδο"
Τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος ήταν ξεκάθαρος σε ό,τι αφορά τους στόχους της ομάδας του στον αγώνα με την Φιορεντίνα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μέσος του ΠΑΟΚ:
Για το αν το ματς με την Φιορεντίνα θα βοηθήσει να διορθωθεί το λάθος με Γκινγκάμπ: "Δεν είναι τελικός με την έννοια ότι έχουμε άλλα ματς. Είναι σημαντικό, όμως, και με δεδομένο ότι παίζουμε στην έδρα μας πάμε να κερδίσουμε".
Για το τι μετράει πιο πολύ σε αυτά τα ματς και το μήνυμά του στον κόσμο που θα γεμίσει την Τούμπα:  "Ό,τι μετρά σε όλα τα ματς. Είναι σημαντικό που θα είναι γεμάτη η Τούμπα, αλλά δεν παύει να είναι ένα δύσκολο ματς και χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια και θέληση".
Για τις διαφορές του φετινού ΠΑΟΚ με τον περσινό: "Είναι δύσκολο να απαντηθεί η ερώτηση γιατί αυτόματα μπαίνω σε διαδικασία σύγκρισης με πέρυσι. Αυτή είναι δουλειά σας. Εγώ θα μιλήσω για φέτος. Παρουσιάζουμε αυτό που θέλει ο κόσμος, παίκτες με διάθεση να παίξουν και να προσφέρουν. Όλοι δίνουν τον εαυτό τους προς όφελος της ομάδας. Όλοι παλεύουν. Μέχρι τώρα μας έχει βγει".
Για το αν έχουν απασχολήσει τους παίκτες οι ελλείψεις που θα έχει η Φιορεντίνα: "Όχι ιδιαίτερα, γιατί όποιος κι αν αγωνιστεί δεν αλλάζει ο βαθμός επικινδυνότητας, όποιος κι αν λείπει. Θα την αναλύσουμε και αύριο. Είναι πολύ καλή ομάδα".
Για τα δύο πρόσωπα της Φιορεντίνα: "Συμβαίνει συχνά να παρουσιάζει μία ομάδα δύο πρόσωπα σε διαφορετικές διοργανώσεις., Περιμένουμε δυνατό αντίπαλο, δυνατή ομάδα, όλοι θέλουνε σ΄αυτά τα ματς το κάτι παραπάνω".
Για το αν πιστεύει ότι το δεύτερο φαβορί του ομίλου είναι ο ΠΑΟΚ:"Σημασία έχει τι δείχνουμε στο γήπεδο, γιατί στο ματς της Γαλλίας δεν ήμασταν καλύτεροι από τους Γάλλους. Στο τέλος θα φανεί αν δικαίως μας θεωρούν τη δεύτερη καλύτερη ομάδα". ΠΗΓΗ : Contra.gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget