Saturday, October 18, 2014

Αναστάτωση στα Τρίκαλα για το "κομμένο χέρι Αγίας με 7 δαιμόνια"...Νεα VIDEO


Στρατός, κρατικές αρχές,και εκατοντάδες Τρικαλινοί απέκλεισαν αργα σημερα(18 Οκτωβρίου 2014) το απόγευμα,  το κέντρο της πόλης για να ..υποδεχτούν το χέρι της" Αγίας Μαγδαληνής με τα 7 δαιμόνια." ¨Όπως θα ακούσετε  και στα βίντεο και θα διαβάσετε αργότερα, η δαιμονισμένη Αγία Μαγδαληνή,είναι η τελευταία που είδε το Χριστό και την έκαναν ...κοματάκια για να φτάσει η χάρη της σήμερα στα Τρίκαλα μαζί με ένα τεμάχιο απο τιμιόξυλο  .Η εικόνα κατέληξε στον Άγιο Αθανάσιο Μπάρας όπου και θα εκτεθεί σε ..λαικό προσkύνημα μέχρι και στις 26 Οκτωβρίου όπου και θα κατευθυνθεί προς Καρδίτσα..


Τα στρατευμένα παιδιά του Ελληνικού λαού σε ρόλο... απόδοσις τιμών στο κομμένο χέρι μιας ..Αγίας,με 7 δαιμόνια, που ήρθε απο Ιεροσώλυμα και...Άγιο όρος..!!!


Ο αντιπεριφεριαρχης Τρικάλων  δίπλα απο ένα "αντιπρόσωπο του θεού" που κουβαλάει το μεγάλο ...θησαυρό και παραδίπλα, δίμετροι καλόγεροι απο το Άγιο Όρος(;)..και φυσικά στρατός αστυνομία πιστοι φύλακες..μαζί με ιθύνοντες του τόπου μας..

΄-Σώσον κύριε τον λαόν σου'' ακούγονται παντού οι ρασοφόροι..
Αμέτρητοι οι παπάδες,αλλα αναρωτιέμαστε γιατί αγνές Ελληνοπούλες που μοιάζουνε με αρχαίες θεές να συμμετέχουν σε μια καθαρά νεκροφιλική εκδήλωση; και οι δάσκαλοι είναι άξιον απορίας 
γιατί να οδηγούν στο δρόμο αυτα τα παιδιά;.. Ποιοι δίνουν τέτοιες εντολές;
Στην Κονδύλη και έξω απο το φούρνο του Ψημένου αρκετοί προχωρούν προς τον Αη Θανάση..


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΑΛΕΠΗ

Τρίκαλα Υποδοχή Χειρός Αγίας Ενδόξου Ισαποστόλου Μυροφόρου Μαρίας Μαγδαληνής 18 10 2014 μέρος 2ο



Τρίκαλα Υποδοχή Χειρός Αγίας Ενδόξου Ισαποστόλου Μυροφόρου Μαρίας Μαγδαληνής 18-10-2014 μέρος 1ο

8 comments:

  1. Οι πτωματολάτρες χρυσο-μισθωμένοι αφορολογητοι μιξομουσάτοι με τα μαύρα φέσια, συνέταιροι των τοκογλύφων που έχουν μαζί τις τράπεζες που τυπικά ονομάζουν Ελληνικές, καθορίζουν την παιδεία και ποιοι να κυβερνούν στην Ελλάδα εδώ και 200 χρόνια μετά την Τουρκοκρατία ενώ το προσηλυτισμένο ποίμνιο ακόμα δεν τους έχει παρει ειδηση πόσο ανθέλληνες είναι!

    ReplyDelete
  2. Η μαλακία είναι ανίκητη...

    ReplyDelete
  3. Ώ ταλαίπωρος ΕΛΛΑΣ δεν ανέστης εκ του τάφου,απλώς ήλλαξες τάφον
    Εκ του μουσουλμανικού εις τον χριστιανικόν..

    ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ


    ReplyDelete
  4. Ρε τους απατεώνες τι κομπίνα σκέφτηκαν να κάνουν λεφτά...

    ReplyDelete
  5. https://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4

    ReplyDelete
  6. Οι πτωμολατρες και νεκροφιλοι βάρβαροι που κατεσφαξαν τους Έλληνες διαδίδουν ότι το κομμένο αριστερό χέρι της Μαγδαληνής διατηρεί ακόμα την ίδια θερμοκρασία..
    Φρίκη.. Την τεμμαχισαν ζωντανή; Και που βρίσκονται τα άλλα μέλη της; Που βρίσκονται πόδια, στήθη, κεφάλι; Καλά κρατος,δεν υπάρχει στην Ευρώπη; Είναι δυνατόν να κάνουν έναν άνθρωπο κομμάτια και να τον διαπομπεύουν στους δρόμους με στρατό κι αστυνομία και ανήλικα παιδιά; Τι αίσχος είναι αυτό; Κανίβαλοι ζουν στα Τρίκαλα;; Έλεος. Όλα χρήμα πια. Η Μαγδαληνη αν υπήρξε ποτέ,κι αν ήταν ο μεγάλος νταλκας του Ναζωραίου -που όλοι λένε ότι καυτός δεν υπήρξε -είναι αδύνατον να έδωσε το χεράκι της για να τα οικονομανε αυτοί οι ταυραμπαδες ζεστά και αφορολόγητα. Τα παιδιά μας ξενητευονται για ένα κομμάτι ψωμί κι αυτοί οι τεμπελχαναδες τεμμαχιζουν κοριτσάκια και τα εκθέτουν σε βαλιτσάκια για να οικονομανε; Αίσχος.
    Ένας ξενητεμενος . Αηδιασμενος.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πιως μπωρει να διαφωνηση μαζι σου συνελληνα? ισως να πρεπει να ξετητευτουν ολλα τα χριστιανα να δουν την απατη της χριστιανοσυνης

      Delete
  7. Στιγμές ...Ευρωπαικού κάλλους !!! καλά έχετε πάθει τελείως πλάκα εκει στα Τρίκαλα..μας δουλεύετε ή πιστευετε αυτές τις ιστορίες για αγρίους!! Μερικά τετοια ακόμα και ζήτω μας..!! Φύγαμε για βαλκάνια.
    ΗΡΑΚΛΗΣ

    ReplyDelete

wibiya widget