Thursday, October 23, 2014

Δικάζεται η έφεση των δολοφόνων των 2 αδικοχαμένων παιδιών ΔΙΑΣ για μείωση ποινής.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Στο εφετείο της λεωφόρου Αλεξάνδρας , εκδικάζεται   , Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014,η έφεση για μείωση της ποινής  των  δολοφόνων των 2 αστυνομικών  στου Ρέντη,Γιάννη Ευαγγελινέλη και Γιώργου Σκυλογιάννη.
Η δίκη αυτη έχει αναστατώσει τις οικογένειες των δύο οικογενειών που τόσο άδικα και βάρβαρα έχασαν τα παιδιά τους και ούτε να το σκέφτονται δεν θέλουν να μειωθουν τα δίς ισόβια και τα 66 χρόνια που δικάστηκαν οι φονιάδες.
Ήδη η μητέρα του Γιώργου, Λεμονιά Παπαναστασίου-Σκυλογιάννη,   βρίσκεται καθ οδόν προς  την Αθήνα με το λεωφορείο των Τρικάλων και σε επικοινωνία που είχαμε πριν λίγο (βράδυ Πέμπτης)  μας είπε ότι λυπάται που επιτρέπουν σε τόσο σκληρους φονιάδες να έχουν το δικαίωμα της έφεσης αλλά πιστεύει ότι σε καμμια περίπτωση δεν πρέπει να υπάρξει μείωση ποινής. .-Τα παιδιά μας βρίσκονται στο χώμα και εμείς οι χαροκαμένες μάνες δεν πάψαμε στιγμή να τους κλαίμε..και να πονάμε και δεν θα συγχωρέσουμε ποτέ αυτα τα κτηνη που στέρησαν τη ζωή τους και μας κατέστρεψαν τις οικογένειές μας..

Οι συγγενείς του Γ. Ευαγγελινέλη και του Γ. Σκυλογιάννη, κρατώντας φωτογραφίες στα χέρια τους, ζήτησαν από το δικαστήριο να επιβάλει ισόβια στους κατηγορούμενους
ΟΙ συγγενεις των αδικοχαμένων αστυνομικών κατα την ημέρα της δίκης και καταδίκης των τρομοκρατών ..

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέρασαν 3 χρόνια απο τον άδικο χαμό του Γιωργάκη και ο παππούς

   του στη Χα'ι'δεμένη ζει με τη φωτογραφία του!!


No comments:

Post a Comment

wibiya widget