Wednesday, September 17, 2014

Lady Gaga: Εμφανίστηκε στους Έλληνες θαυμαστές της σαν Αφροδίτη του Μποτιτσέλι. Στρατής Λημνιός

Lady Gaga: Εμφανίστηκε στους Έλληνες θαυμαστές της σαν Αφροδίτη του Μποτιτσέλι

Ευχαρίστησε τα μικρά «τερατάκια» που την περίμεναν στο αεροδρόμιο με ένα χορευτικό

Η απόλυτη ντίβα της ποπ μουσικής, η τραγουδίστρια Lady Gaga, έφτασε στην χώρα μας, όπου το βράδυ της Παρασκευής θα δώσει μια μεγάλη συναυλία στο ΟΑΚΑ.

Το αεροπλάνο το οποίο μετέφερε την «πριγκίπισσα» της ποπ στην χώρα που λατρεύει,
προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 19:15 το απόγευμα, αν και η άφιξή της ήταν προγραμματισμένη να γίνει μισή ώρα νωρίτερα.

Θέλοντας να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της που την περίμεναν στο αεροδρόμιο, εμφανίστηκε ως Αφροδίτη του Μποτιτσέλι και έκανε ένα χορευτικό, συνοδευόμενη από το μπαλέτο της.

Διακριτική, η εκρηκτική μικροσκοπική τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ξατάξανθα μακριά μαλλιά και ένα περιδέραιο από κοχύλια στο λαιμό της.

Έπειτα από το χορευτικό η Lady Gaga πλησίασε τους ενθουσιασμένους θαυμαστές της, οι οποίοι την καταχειροκρότησαν ενθουσιασμένοι, ενώ εκείνη συγκινημένη ανανέωσε το ραντεβού της μαζί τους το βράδυ της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ.

 

















Η άφιξη στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία»

Πέντε λεπτά πριν τις 9 το βράδυ κατέφτασαν τέσσερα πολυτελή τζιπ στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία».

Στα δευτερόλεπτα που ακολούθησαν κατά την έξοδο της μικροσκοπικής ντίβας από ένα από τα τζιπ θύμιζαν ένα μεγάλο πάρτι και πανηγύρι από τους φανατικούς θαυμαστές της που είχαν κατακλύσει την έξοδο του ξενοδοχείου.
 
Όταν βγήκε από το τζιπ, οι χορευτές της τη σήκωσαν ψηλά και εκείνη με τη χαρακτηριστική πόζα της Αφροδίτης του Μποτιτσέλι, προχώρησε στο εσωτερικό του ξενοδοχείου, κάτω από τις επευφημίες και τα ασταμάτητα ουρλιαχτά των μικρών «τεράτων». 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, την Πέμπτη αναμένεται -εκτός αλλαγής προγράμματος- να επισκεφτεί την Ακρόπολη καθώς είχε εκφράσει την επιθυμία να κάνει αρχαιοελληνικής έμπνευσης φωτογράφηση.

Όσον αφορά στις πρόβες φαίνεται ότι κάτω από άκρα μυστικότητα και σε ανύποπτο χρόνο στη, διάρκεια των απογευματινών ωρών, θα μεταβεί στο ΟΑΚΑ για να επιβλέψει την κατάσταση και να δει τον χώρο.
Πρώτο ΘΕΜΑ.gr














 



 

Από νωρίς το απόγευμα περίμεναν τα «τερατάκια» την Gaga

 


















No comments:

Post a Comment

wibiya widget