Saturday, September 27, 2014

ΕΝΦΙΑ:Τριπλάσιες απο το..Κολωνάκι οι αξίες στα Τρίκαλα.Υπεύθυνοι οι αδιάφοροι βουλευτές

To χωριό στα Τρίκαλα που καταστράφηκε από κατολισθήσεις και τους ζητούν... ΕΝΦΙΑ
Τιμές Κολωνακίου και στα καταρρέοντα του Ροπωτού;

Οι Τρικαλινοί βουλευτές ευθύνονται για τα πανάκριβα ποσά που καλούνται να πληρώσουν στον ΕΝΦΙΑ οι συμπολίτες και ψηφοφόροι τους..
Παρά τις ελάχιστες μειώσεις που παρουσιάζουν οι νέοι λογαριασμοί που ανακοινώθηκαν,οι αντικειμενικές αξίες των Τρικαλινών περιουσιών  συνεχίζουν να είναι σχεδόν τριπλάσιες απο αυτές του Κολωνακίου,(!!!) και οι πληρωμές των αγροκτημάτων και κτισμάτων στα χωριά που πρώτα δεν εμφανίζονταν, υπολογίστηκαν με τους συντελεστές της τουριστικής Καλαμπάκας.!!!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας απο έγκυρες πηγές,του Υπ.Οικονομικών, ο Νόμος 4223 (ΕΝΦΙΑ) που τσουρούφλισε στην κυριολεξία τα Τρίκαλα και άλλες περιοχές πέρασε επειδή η Νομαρχιακή Επιτροπή και η  πολιτική ηγεσία των Τρικάλων αδιαφόρησαν  ή δεν γνώριζαν  τι ψήφιζαν οι τοπικοί βουλευτές όταν η βουλή αποφάσιζε περί αυτού.

Και ενώ οι κκ βουλευτές αποφεύγουν  να αναλάβουν τις ευθύνες για το "ξαφρισμα"των  χρημάτων των συμπολιτών τους,προσπαθουν να ηρωποιηθούν ότι δηθεν εργάστηκαν σκληρά για τα συμφέροντα των ψηφοφόρων τους!!!

Περισσότερα προσεχώς..

Ενδιαφέρον παρουσιάζει σήμερα και το ρεπορτάζ που δημοσιεύει η "ΣΗΜΕΡΙΝΗ" Αθηνών

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ

To χωριό στα Τρίκαλα που καταστράφηκε από κατολισθήσεις και τους ζητούν... ΕΝΦΙΑ

To χωριό στα Τρίκαλα που καταστράφηκε από κατολισθήσεις και τους ζητούν... ΕΝΦΙΑ
Αγωνιούν στο Ροπωτό Τρικάλων αν θα πληρώσουν ολόκληρο των ΕΝΦΙΑ για σπίτια που καταστράφηκαν από κατολισθήσεις.
Οι ιδιοκτήτες των εν λόγω οικημάτων αναμένουν να μάθουν αν θα πληρώσουν λιγότερο ΕΝΦΙΑ λόγω των κατολισθήσεων.
Το MEGA επικοινώνησε με το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο επισημαίνει ότι οι διορθώσεις στους οικισμούς έχουν ψηφιστεί με την τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ που κατατέθηκε στη Βουλή.
Οι κάτοικοι θα δουν τις διορθώσεις μετά τον Οκτώβριο, καθώς τότε θα ενημερωθούν το σύστημα και με τις πληροφορίες από τη ΔΕΗ (ότι δηλαδή τα ακίνητα δεν ηλεκτροδοτούνται).
Σε διαφορετική περίπτωση, δηλαδή αν δεν υπάρχει μετρητής, οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να καταθέσουν τροποποιητική δήλωση στις αρμόδιες ΔΟΥ προκειμένου να λάβουν την έκπτωση.
Πηγή: Mega



2 comments:

  1. Ontas bleps Tamilo ki ol tsvlax sti Bouli ti pirimenti na mas taizn avga tigantzmena gia prouino? fantas ti mnialo kratan ki oi Trikalnoi!!!
    kala na pa8ti.. Ainti..na ksanapsifisti na sas parn ki tou braki ap toyn kolou XAIBANIA!!!.Karditsiots magkas

    ReplyDelete
  2. Συμφωνούμε απόλυτα.. Κάτι παρόμοιο έγινε και στον Πύργο και μας ρήμαξαν. Προσωπικά μ αρεσει ο ΕΝΦΙΑ όταν είναι δίκαιος και όχι να πληρωνουν τα χωριά μας Τριπλάσια απο το ΚΟΛΩΝΑΚΙ.Συγχαριτήρια
    Γ.Π.

    ReplyDelete

wibiya widget