Wednesday, September 24, 2014

Eπιμένει ο Γεωργιάδης: Αν πέσει η κυβέρνηση θα πάρω τα λεφτά μου από τις τράπεζες (Βίντεο)

gewrgiadhs-proswpiko-thema-ti-tha-kanw-ta-lefta-moy

Επιμένει ο Άδωνις Γεωργιάδης ότι θα σηκώσει τα χρήματά του από τις τράπεζες, μία ημέρα μετά τον χαμό που προκάλεσε.
Μιλώντας το πρωί στο ραδιόφωνο του «Παραπολιτικά» ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ αναφέρθηκε στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας Αυγή η οποία γράφει ότι «είναι αντιπατριωτική πράξη να βγάλεις τα λεφτά σου στο εξωτερικό». Όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης ξέρει όμως ότι «η μισή ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ έχει τα λεφτά της έξω».
Ο κ. Γεωργιάδης κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να εξηγήσει τι θα γίνει εάν κρατικοποιήσει το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας όπως είπε από το βήμα της ΔΕΘ. 
«Το ξαναλέω και θα το λέω συνεχώς. Ο κ. Τσίπρας είπε ένα πράγμα στην ΔΕΘ. Ότι θα κρατικοποιήσει το ΤΧΣ. Τι δεν μας έχει πει; Τι προτίθεται να κάνει αν τους πει η Ευρώπη όχι. 'Οσο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν απαντά στο τι θα κάνουν όταν η Ευρώπη τους πει όχι, δημιουργείται αβεβαιότητα. Κρατικοποίηση του ΤΧΣ σημαίνει ότι είμαστε εκτός ευρωζώνης. Μόνο αν είμαστε μέσα στην ευρωζώνη θα μας χρηματοδοτήσουν. Αν δεν μας απαντήσει τώρα τι θα κάνει, τότε θα δημιουργηθεί οικονομική αβεβαιότητα.» 
Ερωτηθείς για το τι θα κάνει ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης απάντησε ότι «το τι θα κάνει ο καθένας με τα δικά του τα λεφτά είναι προσωπικό θέμα. Θα κάνω ό,τι έκανα και την άλλη φορά. Είναι προσωπικό θέμα. Τα λεφτά φεύγουν από την τράπεζα όταν χάνεται η πίστη.» 
Εξάλλου εξήγησε το πολιτικό σύστημα δεν θα κριθεί από τις δικές του 30.000 ευρώ. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πει πριν από τις εκλογές και την προεδρική εκλογή τί θα κάνει αν τους πει η Ευρώπη όχι. « Τα λεφτά που έχουμε στις τράπεζες είναι λεφτα του κόπου του καθενός μας. Ο καθένας λειτουργεί για τον εαυτό του. Πλήττεται η τραπεζική πίστη. Οι βουλευτες πρέπει να ξέρουν ότι ρίχνοντας την κυβέρνηση θα μπούμε σε πολιτική περιδίνηση.» ανέφερε.


No comments:

Post a Comment

wibiya widget