Saturday, September 13, 2014

Περπατώντας στα Τρικαλινά "στενά"

Κρίση... Κρίση,αλλά η Φιατ στα Τρίκαλα σωστό.. μελισσι.. 
Πολλοί οι ενδιαφερομενοι για τα νέα μοντέλα και οι αντιπρόσωποι κ.Δάφνη και Κώστας Κεμος,με το δίκιο τους χαμογελούν. Αν και εσείς θέλετε να σας βρει ο χειμώνας σε νέο  4χ4 η άλλο αυτοκίνητο της Φιατ επισκεφθείτε τους με την πρώτη ευκαιρία..στην έκθεσή τους στην οδό Καλαμπάκας.




Efhmeris Efhmerida's photo.

Και κάτι ακόμα.. Και τα μικρά αυτοκίνητα τηςΦΙΑΤ κινούνται με πετρέλαιο..

***********************************

ΟΤΑΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΝΤΟΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ Πολλά ΚΑΛΑ Κινέζικα . Στα Τρικαλα όμως δεν πάω πουθενά αν δε δοκιμάσω στου ΜΕΝΕΛΑΟΥ τους γίγαντες φούρνου που μόνο η Χριστίνα και η Εύη ξέρουν να κάνουν που με τις τομάτες του κήπου τους αμφιβαλεις αν είσαι στον πλανήτη Γη. Θυμηθείτε, για γεύσεις που σε "χαζωνουν.. ντιπ".. :  
ΜΕΝΕΛΑΟΣ.. 
Βυρωνος 5!!!

Σήμ.: Στα Τρικαλα το "ντιπ" δεν έχει την έννοια του αγγλικού ορεκτικου.
Photo: ΟΤΑΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΝΤΟΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ Πολλά ΚΑΛΑ Κινέζικα . Στα Τρικαλα όμως δεν πάω πουθενά αν δε δοκιμάσω στου ΜΕΝΕΛΑΟΥ τους γίγαντες φούρνου που μόνο η Χριστίνα και η Εύη ξέρουν να κάνουν που με τις τομάτες του κήπου τους αμφιβαλεις αν είσαι στον πλανήτη Γη. Θυμηθείτε, για γεύσεις που σε "χαζωνουν.. ντιπ".. ΜΕΝΕΛΑΟΣ.. Βυρωνος 5!!!

   Απο την υπέροχη βεράντα, μαζί με το ποτό σας απολαμβάνετε και την καταπληκτική θέα στην..διεθνή λεωφόρο (παλιό νυφοπάζαρο)   ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ!!!        

          
************************************

No comments:

Post a Comment

wibiya widget