Sunday, September 14, 2014

Β' Μερα. Περπατώντας στα "στενά του Σαρκαφλιά" Με τον Δ.Παπαγεωργίου

ΚΑΛΩΣ ΉΡΘΑΤΕ ΞΕΝΟΙ ΦΟΙΤΗΤΈΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ 
Η Μπρναντινη από την Ολλανδία και η Λιβκε από τη Γερμανία(δεξιά) πίνουν το πρώτο καφεδάκι τους στη."Δωδωνη Τρικάλων". Βρίσκονται εδώ μαζί με άλλους Ευρωπαίους φοιτητές για να κάνουν τη διατριβή τους στην Ψυχολογία, στο. ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ πανεπιστήμιο. Καλώς ήρθατε παιδιά στον πιο φιλόξενο τόπο και στη γενέτειρα του πρώτου γιατρού και ψυχολόγου τον Ασκληπιό.













Photo: ΚΑΛΩΣ ΉΡΘΑΤΕ ΞΕΝΟΙ ΦΟΙΤΗΤΈΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ 
Η Μπρναντινη από την Ολλανδία και η Λιβκε από τη Γερμανία(δεξιά)  πίνουν το πρώτο καφεδάκι τους στη. δωδωνη τρικαλα. Βρίσκονται εδώ μαζί με άλλους Ευρωπαίους φοιτητές να να κάνουν τη διατριβή τους στην Ψυχολογία στο. ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ πανεπιστήμιο. Καλώς ήρθατε παιδιά στον πιο φιλόξενο τόπο και στη γενέτειρα του πρώτου γιατρού και ψυχολόγου τον Ασκληπιο.
=============================================
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΗΣ ΜΕΡΣΙΝΑΣ 
Είναι μόλις τριαμισυ χρονών η Τρικαλινολαρισαιομελβουρνιωτισοαγγλιδα Μερσινα αλλά δείτε πως δέχεται το πρώτο μετάλλιο Μελέτης από τη βιβλιοθήκη του ΜΠΡΊΣΤΟΛ, ΑΓΓΛΙΑΣ. Ο διαγωνισμός ήταν για μικρά παιδιά και η Μερσινουλα που από την ώρα που.. γεννήθηκε διαβάζει, το μετάλλιο ήρθε σαν φυσική εξέλιξη. Γονείς.. Παππούδες.. Γιαγιάδες με το δίκιο τους καυχωνται κάτι πήρε από όλους η μικρούλα. Συμπέρασμα; Μάθετε στα μικρά παιδιά να διαβάζουν. Τα καταφέρνουν τελεια.

Photo: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΗΣ ΜΕΡΣΙΝΑΣ 
Είναι μόλις τριαμισυ χρονών η Τρικαλινολαρισαιομελβουρνιωτισοαγγλιδα Μερσινα αλλά δείτε πως δέχεται το πρώτο μετάλλιο Μελέτης από τη βιβλιοθήκη του ΜΠΡΊΣΤΟΛ, ΑΓΓΛΙΑΣ. Ο διαγωνισμός ήταν για μικρά παιδιά και η Μερσινουλα που από την ώρα που.. γεννήθηκε διαβάζει, το μετάλλιο ήρθε σαν φυσική εξέλιξη. Γονείς.. Παππούδες.. Γιαγιάδες με το δίκιο τους καυχωνται κάτι πήρε από όλους η μικρούλα. Συμπέρασμα; Μάθετε στα μικρά παιδιά να διαβάζουν. Τα καταφέρνουν τελεια.
======================================

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΧΑΖΟΠΑΠΠΟΥ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ. !!
Δέκα αυτοκίνητα περίμεναν για σέρβις στο γνωστό συνεργείο αυτοκινήτων του Κώστα Πατσια στα Τρικαλα.. αλλά όλα πήγαν στο "περίμενε" όταν ο παππούς αντίκρισε την οκταμηνη εγγονή Μαρία να τρέχει στην αγκαλιά του και να του..λέει τα δικά της!! Ζητωωω.



=======================================


ΑΠΟ11/9/14 ΕΛΑΦΡΩΣ ΚΑΙΡΟς ΜΕΛΒΟΥΡΝΙΩΤΙΚΟΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Όλα ξεκίνησαν απο τις 11/9/14 και μέχρι και τωρα ο καιρός των Τρικάλων ...Μελβουρνίζει!!Δειτε τί γράψαμε στις 11:

Καιρός Μελβούρνης σήμερα στα Τρίκαλα.. Χαράματα βροχή..μέχρι 16:30 ζέστη  και μέχρι τώρα..17:55 βρέχει πότε. λίγο και πότε δυνατά..οι ομπρέλες εν δράσει..
==================================


ΤΡΙΚΑΛΑ.. Η ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΣΚΛΗΠΙΟΎ !!
Ναι, ο Στράβων γράφει, ότι κοντά στο ποτάμι της Τρικκης γεννήθηκε ο Ασκληπιός.. Πώς τον τιμούν οι πατριώτες του στο"έμπα" του δημαρχείου της πόλης τους; Με 2 εικόνες του.. Ναζωραίου!!


Photo: ΤΡΙΚΑΛΑ.. Η ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΣΚΛΗΠΙΟΎ 
Ναι, ο Στράβων γράφει, ότι κοντά στο ποτάμι της Τρικκης γεννήθηκε ο Ασκληπιός.. Πώς τον τιμούν οι πατριώτες του στο"έμπα" του δημαρχείου της πόλης τους; Με 2 εικόνες του.. Ναζωραίου!!

Και απο τους πρώτους που απάντησε ο πρόεδρος των Ελλήνων λογοτεχνών Μελβούρνης ΘΥΜΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ 
"Α ρε ματσούκι που χρειάζονται" !

==============================================Δ.Π=====






No comments:

Post a Comment

wibiya widget