Wednesday, July 16, 2014

Τεράστια τρύπα εμφανίζεται στο «τέλος του κόσμου» στη Σιβηρία γράφει ο INDEPENDENT



Eπιστήμονες αποστέλλονται σε Yamal να ανακαλύψουν τι προκάλεσε τον κρατήρα 80m
Η Ανεξάρτητη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΑΤΩΝΤΑΣ  ΕΔΩ
  Giant hole appears at 'the end of the world'http://ind.pn/1mUyUX1

=======================
Οι επιστήμονες αποστέλλονται στο Yamal να ανακαλύψουν τι προκάλεσε τον κρατήρα 80m
Ένας  μυστηριώδης κρατήρας εμφανίστηκε στο «τέλος του κόσμου» στη Σιβηρία, αφήνοντας ένα λάκκο 80m πλάτος και τόσο βαθιά που δεν έχει ακόμα μετρηθεί.
Οι ερευνητές  αποστέλλονται για να διερευνήσουν την τρύπα.
Μερικοί έχουν σκεφτεί ότι θα μπορούσε να γίνει από έναν μετεωρίτη,    εντυπωσιακή γη, μια υπόγεια έκρηξη, ή είναι μια καταβόθρα που προκαλείται από την κατάρρευση ροκ, το Siberian Times ανέφερε.
Μια ευφάνταστη απευθείας σύνδεση σχολιαστή ισχυρίστηκε ότι θα μπορούσε ακόμη και να είναι αποδεικτικά στοιχεία »για την άφιξη του σκάφους UFO" στον πλανήτη.
Το όνομα της περιοχής, Yamal, μεταφράζεται ως «τέλος του κόσμου» και η απομακρυσμένη χερσόνησος φτάνει στον Αρκτικό Ωκεανό.
Κατέχει μερικά από τα μεγαλύτερα αποθέματα φυσικού αερίου της Ρωσίας και ο κρατήρας εμφανίστηκε λιγότερο από 20 χιλιόμετρα από το μεγαλύτερο κοίτασμα φυσικού αερίου, Bovanenkovo.
Το σκούρο χρώμα των πλευρών του κρατήρα ειπώθηκε σε μια έκθεση Zvezda τηλεόραση για να δείξει "διεργασίες θερμοκρασίας» ή κάψιμο.
Ό, τι την προκάλεσε, είναι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει άνετα αρκετά στρατιωτικά ελικόπτερα στην είσοδο.
Εμπειρογνώμονες από το Κέντρο για τη Μελέτη της Αρκτικής και της Cryosphere Ινστιτούτο της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών, θα λάβει δείγματα του εδάφους, του αέρα και του νερού.
Ένας εκπρόσωπος για Yamal υποκατάστημα της ρωσικής υπουργείου Εκτάκτων Αναγκών του απέκλεισε ένα μετεωρίτη, αλλά είπε ότι είναι πολύ νωρίς για να πούμε τι προκαλεί τον κρατήρα.
Οι αρχικές αναφορές για το φαινόμενο είχαν απορριφθεί ως προϊόντα απομίμησης αλλά τα στοιχεία απέδειξε την ύπαρξή της για τα τελευταία δύο χρόνια.
Άννα Kurchatova, από την περιοχή νοτίως της Αρκτικής Επιστημονικό Κέντρο Ερευνών, δήλωσε ο Siberian Timesυπερθέρμανση του πλανήτη θα μπορούσε να είναι μια αιτία.
Πιστεύει η τρύπα σχηματίστηκε από ένα μείγμα από νερό, το αλάτι και το φυσικό αέριο, πυροδοτώντας μια υπόγεια έκρηξη.
Το αέριο είχε συσσωρευτεί σε πάγο αναμεμειγμένο με άμμο κάτω από την επιφάνεια του τι ήταν μια θάλασσα πριν από 10.000 χρόνια, και αναφλέγεται όταν η permafrost λιώσει "όπως σκάει ένα μπουκάλι σαμπάνια», ισχυρίστηκε.
Αν η ανάλυση της είναι σωστή, μια άλλη έκρηξη θα μπορούσε να έχει ανησυχητικές συνέπειες για τους πολλούς υπόγειους αγωγούς φυσικού αερίου που διατρέχει την περιοχή.
Το κοντινό πεδίο Bovanenkovo ​​είναι κεντρικής σημασίας για την προμήθεια φυσικού αερίου από τη Σιβηρία προς τον κόσμο.
Yamal είναι επίσης γνωστή για την τεράστια κοπάδια ταράνδων της, τα οποία διαχειρίζονται οι αυτόχθονες Νένετς.

ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ: ΒΑΛΤΙΜΌΡΗ ΚΑΤΑΒΌΘΡΑ ΚΑΤΑΠΊΝΕΙ ΟΛΌΚΛΗΡΟ ΔΡΌΜΟ 
ΕΚΡΉΓΝΥΤΑΙ PAVEMENT ΣΤΟ ΛΟΝΔΊΝΟ 
ΠΏΣ ΚΑΤΑΒΌΘΡΕΣ ΟΙ ΚΑΤΆΠΟΣΗ ΔΡΌΜΟΥΣ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ


No comments:

Post a Comment

wibiya widget