Wednesday, July 16, 2014

Ο έρωτας του Ανδρέα και της Τίdi απο τη Μελβούρνη θεμελιώθηκε στις Σπέτσες..

Στις Σπέτσες εδωσαν τον όρκο της αιώνιας αγάπης ,2 νεαρά Ελληνοκυπριόπουλα της Μελβούρνης ο Ανδρέας Κουλουπάς κι η Diti Λουίζου. Τέκνα γνωστών οικογενειών της ομογένειας ήθελαν το 'απέραντο Ελληνικό γαλάζιο" να συνοδεύει τη ζωή τους και τα κατάφεραν..


 Andrew Koulloupas and Diti Loizou. oi νεόνυφοι που σφράγισαν το μεγάλο έρωτά τους στις ειδυλλιακές Σπέτσες όπου οι γονεις τους οι συγγενεις και φίλοι που ήρθαν απο Αυστραλία,Κύπρο και άλλα μερη του πλανήτης τους ευχήθηκαν ΒΙΟ ΑΝΘΟΣΠΑΡΤΟ και με πολλους απογόνους.



.

Απο τον πηγαιμό και την "αερομεταφορά "του γαμπρόυ στην εκκλησία για να συναντήσει την αγαπημένη του..


Photo

 Andrew Koulloupas and Diti Loizou.σε στύλ Ομπάμα φτανουν στο χώρο της διασκέδασης καταχειροκροτούμενοι..

Photo
Επι τελους..ο Γίώργος (Κόκκος στα κυπραί'ι'κα)και η σύζυγός του Εύα Κουλουπά τα κατάφεραν να αποκτήσουν και μια πεντάμορφη  'κόρη' τη νυφούλα και σύζυγο του πρωτου γιού τους Ανδρέα.. δεν είναι και λίγο μια ολόκληρη ζωή ευγενέστατη Εύα να βρίσκεται εν μέσω τεσσάρω ανδρων -συζύγου και 3 υιων!!  Να είστε πάντα ευτυχισμένοι ούλοι σας, καλοί μας φίλοι.. και σύντομα εγγόνια...

Photo
Απο το γάμο..





Γιώργος και Εύα Κουλουπά ένα ζευγάρι που τιμά,Κυπρο,Ελλάδα και Αυστραλά,,


pre wedding beach party... — with Christine Georgiou,Eva Koulloupas and Diti Loizou at Spetses.




pre wedding beach party... — with Eva Koulloupas,Helen Liassi and Christopher Tapinos at Spetses.


και στα δικά σας ελευθεροι.
ΔΠ

1 comment:

  1. Εύγε σας λεβέντες.. Είσαστε ουλοι σας υπέροχοι και μας συγκίνησαν τα πατριωτικα σας αισθήματα. Να ζησετε νεόνυμφοι και να σας χαίρονται οι δικοί σας και οι τρεις υπέροχες πατρίδες μας. Τρικαλινος που νυμφεύθηκε ..χωρκανη σας..

    ReplyDelete

wibiya widget