Tuesday, June 10, 2014

Αντώνης πάει Ήπειρο και Χρήστος Βραζιλία!!

Αντώνης Κυρίτσης και Χρήστος Μπαμπατζιάς  
ξανάσμιξαν  για λίγο και τα ξαναλένε μετα Μούντιαλ



Ο , εκ Μεγάρχης Τρικάλων, πετρελαιάς της Μελβούρνης,Χρήστος Μπαμπατζιάς,  λίγο πριν αναχωρήσει για τη Βραζιλία έκανε μια στάση στην Αθήνα  και σε λίγες ώρες πετά για το μεγάλο ποδοσφαιρικό πανηγύρι όπου και θα μας μεταδίδει σε τακτα χρονικά διαστήματα τα συγκινητικά και συγκλονιστικά του Μούντιαλ. Στην εδώ  σύντομη παραμονή του, μόλις πήρε είδηση ότι κάπου κοντά του τραγουδά ο κορυφαίος του Θεσσαλοηπειρώτικου  τραγουδιού Αντώνης Κυρίτσης ..έτρεξε και όπως βλέπετε χάρηκαν και οι δύο..


Φυσικά στο γλέντι ήταν και ο διάσημος Πέτρος Λούκας όπου στους ήχους του κλαρίνου του ο Χρήστος ξεφάντωσε πολλές φορές σε Αυστραλία και Ελλάδα..
 Όλοι τους ευχήθηκαν καλό ταξίδι και να γυρίσει ο Χ. με το κύπελλο,όπως συνέβη και το 2004 όπου ο κ. Μπαμπατζιάς έζησε το μεγάλο θρίαμβο.. Μακάρι να είναι- και να  είμαστε κι αυτή τη φορά τυχεροί...

Σ.Σ.Για όσους δεν γνωρίζετε ,ο Χρηστος Μπαμπατζιάς καθώς και ο γιός του ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΑΣ όταν ακούνε κλαρίνα τα δίνουν όλα!!! Δείτε στο παρακάτω βίντεο και στο 11:45 πως αντιδρά ο Κιτσάρας όταν ακούει τα τραγούδια που λαγκέβουν!!




No comments:

Post a Comment

wibiya widget