Thursday, June 19, 2014

Ο Έλληνας προπονητης των Καγκουρό Άγγελος Ποστέκογλου κάνει τον πλανήτη να μιλά.. αν και έχασε 3-2 απο Ολλανδία

WORLD CUP: Tim Cahill's Stunning Goal
Illuminated the World Cup
in Brazil!
- Watch the goal here: https://www.facebook.com/panozmedia

Μουντιάλ: Μεγάλη νίκη για τους "ιπτάμενους Ολλανδούς" - Εκτός "16" ο πρώην "Πατρινός" Άγγελος Ποστέκογλου  Ολλανδία - Αυστραλία: 3-2


'Βογγάει' το διαδίκτυο  απο το καταπληκτικό ποδόσφαιρο που έπαιξε χτες βράδυ η Εθνική Αυστραλίας και κέρδισε τις εντυπώσεις σε παγκόσμια κλίμακα.. Τα σχόλια άπειρα καλά για για την ομάδα των καγκουρώ.. έστω κι αν δεν προχώρησε στους 16..Αλλα για όσους δεν γνωρίζετε,αρχιτέκτονας της νέας ομάδας είναι ο Άγγελος Ποστέκογλου, που γεννήθηκε στην Ελλάδα (Νέα Φιλαδέλφεια) και μετανάστευσε στην Αυστραλία μαζί με την οικογένειά του σε ηλικία πέντε ετών.
Ας ιδούμε όμως τί λένε για τον αγώνα οι ιστοσελίδες που ασχολούνται ιδιαίτερα με το ποδόσφαιρο και ιδαίτερα η Πατρινή "BEST" 


Μουντιάλ: Μεγάλη νίκη για τους "ιπτάμενους Ολλανδούς" - Εκτός "16" ο πρώην "Πατρινός" Άγγελος Ποστέκογλου




Ύστερα από ένα συγκλονιστικό αγώνα, η Ολλανδία επικράτησε 3-2 με ανατροπή της Αυστραλίας του πρώην προπονητή της Παναχαϊκής Άγγελου Ποστέκογλου και πλέον βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στη νοκ-άουτ φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
Ήταν το πιο συναρπαστικό σε εξέλιξη ματς ως τώρα στην διοργάνωση, με τους Ολλανδούς να προηγούνται με το υπέροχο σόλο του Ρόμπεν (20’), αλλά το απίθανο γκολ του Κέιχιλ (21’) και το πέναλτι του Γέντινακ (54’) τους έφερε με την πλάτη στον τοίχο.
Ο Ντεπάι πέρασε …από σπόντα στο ματς (τραυματίστηκε ο Μάρτινς Ίντι) και ήταν καθοριστικός στην ανατροπή. Έδωσε την ασίστ στο γκολ της ισοφάρισης από τον Φαν Πέρσι (58’) και πέτυχε το γκολ (68’) της νίκης!
Το ματς:
Το νωχελικό ξεκίνημα δεν προμήνυε σε τίποτα αυτό που θα ακολουθούσε. Ήταν μέχρι να γίνει η αρχή. Η τρελή κούρσα και το υπέροχο τελείωμα του Ρόμπεν έβαλαν σε ρόλο οδηγού την Ολλανδία. Για πολύ λίγο, αφού ο Κέιχιλ αφού το τρομερό γκολ του Κέιχιλ έφερε το ματς στα ίσια. Αυτό ήταν και το έναυσμα για να δοθεί απίστευτα γρήγορος ρυθμός και άγρια ομορφιά στο παιχνίδι.

Οι Αυστραλοί βάλθηκαν να διαψεύσουν όσους τους είχαν για θήραμα των Ολλανδών, έπειτα κι από τον θρίαμβο των «οράνιε» με τους Ισπανούς στην πρεμιέρα. Με (αυστηρό) πέναλτι βρέθηκαν με το προβάδισμα. Κι όχι μόνο δεν κοίταξαν να το διαφυλάξουν με κάθε τρόπο, αλλά συνέχισαν στο ίδιο τέμπο.

Δεν ήταν δύσκολο να σημειώσουν ένα ακόμα τέρμα, ήταν όμως δύσκολο (έως ακατόρθωτο) όπως αποδείχθηκε να περιορίσουν τους Ολλανδούς. Με τον Ντεπάι να αποδεικνύεται η χρυσή αλλαγή του Φαν Χααλ, έκαναν την ολική επαναφορά και έπιασαν σφιχτά το εισιτήριο για την νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης.

Η εξαιρετική συνεργασία Ρόμπεν-Ντεπάι, με τελικό αποδέκτη τον Φαν Πέρσι, ο οποίος τελείωσε υποδειγματικά την φάση, έφερε την ισοφάριση και δέκα λεπτά αργότερα ο Ντεπάι νίκησε με σουτ τον Ράιαν διαμόρφωντας το τελικό 3-2 στην αναμέτρηση.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελικό: Αυστραλία-Ολλανδία 2-3 Μετά από ένα φανταστικό ...



  • Μουντιάλ 2014 (2ος όμιλος): Αυστραλία-Ολλανδία 2-3 ...

    www.naftemporiki.gr/.../mountial-2014-2os-omilos-a...

    Translate this page
    15 hours ago - Οι Ολλανδοί έκαναν… ντέρμπι τον αγώνα με την Αυστραλία, βρέθηκαν σε δύσκολη θέση και τελικά χρειάστηκε να κάνουν ανατροπή για να ...
  • Αυστραλία - Ολλανδία 2-3 (vids) | gazzetta.gr

    www.gazzetta.gr/football/.../aystralia-ollandia-2-3-vids

    Translate this page
    13 hours ago - Η Αυστραλία μπορούσε ακόμη και νίκη αλλά τελικά η Ολλανδία έκανε το 2x2 (2-3) ανατρέποντας το σκορ και με τη διαφορά τερμάτων ετοιμάζεται ...
  • Planet Stars Spor Μουντιάλ 2014: Αυστραλία-Ολλανδία 2-3 ...

    https://plus.google.com/.../8YXgMDJk2PU

    Translate this page
    13 hours ago - Planet Stars Spor Μουντιάλ 2014: Αυστραλία-Ολλανδία 2-3: Στο τέλος... άνθισαν οι «τουλίπες» Ίδρωσαν, αλλά νίκησαν οι «οράνιε» και βρίσκονται ουσιαστικά με το ...
  • No comments:

    Post a Comment

    wibiya widget