Tuesday, June 24, 2014

Το ΓΚΟΛ του ΣΑΜΑΡΑ τρέλλανε τους ΈΛΛΗΝΕΣ όπως το 2004



Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ 16 του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Με πέναλτι του Γιώργου Σαμαρά στο 92′, η Εθνική νίκησε2-1 την Ακτή Ελεφαντοστού και προκρίθηκε πανηγυρικά στους «16» του Μουντιάλ, πίσω από την πρώτη του 3ου ομίλου, Κολομβία, η οποία έκανε το χρέος της κερδίζοντας4-1 την Ιαπωνία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, κάνοντας το καλύτερό της παιχνίδι στα γήπεδα της Βραζιλίας, προηγήθηκε 1-0 στο 42′ με πλασέ του Σάμαρη. Στο 74′ οι Αφρικανοί ισοφάρισαν με τον Μπονί, αλλά στο 92′ ήρθε η ανατροπή του Σαμαρά και η εκτέλεση του πέναλτι που μας έστειλε στα ουράνια! Πλέον, η Ελλάδα θα παίξει την Κυριακή (23:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στην Κόστα Ρίκα με φόντο την είσοδο στα προημιτελικά.



Kόντρα σε όλα τα προγνωστικά και τις αντιξοότητες που προέκυψαν στη διάρκεια του ματς, η «γαλανόλευκη» έκανε μακράν την καλύτερη της εμφάνιση στο τουρνουά, έχασε ευκαιρίες με αποκορύφωμα τα τρία δοκάρια κι έστω με ένα πέναλτι που ήταν άκρως αμφισβητούμενο έδωσε χαρά σε 10 εκατομμύρια Έλληνες.





  • ΠΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και δείτε:

ΤΟ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ και ΠΩΣ ΞΕΣΠΑΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Γκοοοοοοοολ
Play video
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΦΡΕΝΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΤΟ SBS  ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

Τα δευτερόλεπτα που έκαναν τους Έλληνες να σταματήσουν να αναπνέουν- και να ουρλιάζουν μετά
όπως τότε το 2004...ΓΚΟΟΟΟΛ
Ελλάς- Ακτη Ελεφαντοστούν 2-1

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ  VIDEO




Η www.efhmeris.blogspot.com προσφερει μια οπο τις μπλούζες που κυκλοφόρησαν στην Αυστραλία,όταν η Ελλάδα πέρασε στους 16 και προχώρησε μέχρι που το "......  "
Ποιο ήταν το σύνθημα θυμάστε;

No comments:

Post a Comment

wibiya widget