Saturday, May 24, 2014

Γκλέτσος: Μιλάω με ψυχίατρο γιατί με φοβίζει η Χρυσή Αυγή

«ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ»

Γκλέτσος: Μιλάω με ψυχίατρο γιατί με φοβίζει η Χρυσή Αυγή

Για τη σαρωτική του νίκη από τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών αλλά και την απόφασή του να ιδρύσει κόμμα μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος σχολιάζοντας το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής δεν δίστασε να προβεί σε προσωπικές αποκαλύψεις.

Μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο», ο δήμαρχος Στυλίδας δήλωσε πως η σκέψη για την ίδρυση του νέου πολιτικού υπάρχει εδώ και δύο χρόνια, εξαιτίας των «αστοχιών» της πολιτικής ηγεσίας.
«Βλέπουμε με πάρα πολύ μεγάλο πόνο και φόβο τη Χρυσή Αυγή. Με φοβίζει με στεναχωρεί που κοντά στους 500.000 συμπολίτες μας έφτασαν σε τέτοια απόγνωση που προτιμούν τους υμνητές του Χίτλερ. Αυτό καταλογίζεται στα κόμματα εξουσίας, δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος ενώ αποκάλυψε πως έχει έναν φίλο ψυχίατρο τον οποίον και επισκέπτεται προκειμένου να συζητούν γι' αυτό το θέμα. «Έχω ένα μόνιμο κόμπο στο στομάχι, έναν μεγάλο φόβο για τη Χρυσή Αυγή. «Δεν μπορώ να διανοηθώ στην Ελλάδα του 2014 πως υπάρχουν άνθρωποι που υμνούν όλα όσα έκανε και την ιδεολογία του Χίτλερ», τόνισε ο δήμαρχος Στυλίδας υποστηρίζοντας ωστόσο ότι οι ψηφοφόροι του κόμματος δεν ευθύνονται, καθώς βρίσκονται σε απόγνωση.
Όσον αφορά στο θέμα του κόμματός του, είπε πως δεν θέλει να μπαίνει στη διαδικασία διαχωρισμού Αριστερών και Δεξιών ενώ δήλωσε πως βλέπει με μεγάλη συμπάθεια το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη. Ωστόσο, συνέχισε, θα ήθελε να συναντηθεί με αυτόν (πολιτικά), μόνο αν το επιλέξει ο λαός. «Στόχος δεν είναι να γίνουμε όλοι ένα κόμμα. Αν το κάνουμε αυτό τότε θα αρχίσει η διαφθορά. Είναι στο χέρι του λαού. Ό,τι πει ο λαός θα γίνει, και εάν το θέλει ο λαός τότε θα είμαστε ο καθένας σπίτι του», κατέληξε.
Στο σχόλιο ότι η διοίκηση ενός δήμου είναι διαφορετικό πράγμα από τη διοίκηση ενός κράτους, ο Απόστολος Γκλέτσος απάντηση ότι «βρέθηκαν να διοικούν το κράτος άνθρωποι που δεν έχουν διοικήσει ούτε περίπτερο, άνθρωποι που δεν έχουν κολλήσει ούτε ένα ένσημο στη ζωή τους», προσθέτοντας ότι «έτσι όπως ήταν δομημένα τα κόμματα το μόνο που παρήγαγαν ήταν διαφθορά και όχι πολιτική».
ethnos.gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget