Sunday, April 27, 2014

Τραγωδία σε λούνα παρκ με νεκρό 13χρονο στο Ελληνικό

Σε κρίσιμη κατάσταση η 9χρονη αδελφή του χειρουργείται στο «Παίδων»

1Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία σε λουνά παρκ στο Ελληνικό αφού 13 χρόνο αγοράκι σκοτώθηκε ενώ σοβαρά τραυματισμένη βρίσκεται η 9 χρονών αδερφή του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Όπως γράφει η thepaper.gr όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Κυριακής,27/4/14, όπου τα παιδιά έπαιζαν χαρούμενα με τις δραστηριότητες του χώρου. Ξαφνικά κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τα δύο αδέρφια τραυματίστηκαν σοβαρά από μια παιδική δραστηριότητα του παιδότοπου.
Αμέσως τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο Παίδων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 13 χρόνου αγοριού ενώ το κοριτσάκι βρίσκεται σοβαρά τραυματισμένη στο χειρουργείο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έπαιζαν μέσα σε πισίνα με φουσκωτές μπάλες και ξαφνικά ο δυνατός αέρας σήκωσε τις μπάλες με τα παιδιά τα οποία μετά χτύπησαν πιθανότατα πάνω σε τοίχο.
Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία το αγοράκι χτυπήθηκε θανάσιμα ενώ η αδερφή του νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων.
Ήδη έχουν γίνει 3 συλλήψεις υπαλλήλων του λούνα παρκ, οι οποίοι κρατούνται στο Αστυνομικό Τμήμα Ελληνικού.
Πατήστε για μεγέθυνση της εικόνας:  louna1.jpg
Πατήστε για μεγέθυνση της εικόνας:  louna1.jpg

Για το ίδιο θέμα η ιστοσελίδα ΝΟΤΙΑ ΜΑΤΙΑ,gr γράφει

Τραγωδία σε λούνα- παρκ στα σύνορα Ελληνικού- Γλυφάδας


Τραγωδία σε λούνα- παρκ στα σύνορα Ελληνικού- Γλυφάδας
Σε τραγωδία μετατράπηκε το ανέμελο παιχνίδι για δύο μικρά αδέρφια στο Ελληνικό.
Ένας 13χρονος έπαιζε με την 9χρονη αδερφή σε λούνα- παρκ στο Γεφυράκι που βρίσκεται στα σύνορα Γλυφάδας- Αργυρούπολης. Σύμφωνα με μαρτυρίες, τα παιδιά βρισκόντουσαν μέσα σε πλαστική φούσκα που επιπλέει σε μικρή τεχνητή λίμνη.
Το τραγικό ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν από τις 4.30 το μεσημέρι όταν δυνατός άνεμος σήκωσε το φουσκωτό παιχνίδι σε αρκετά μέτρα ύψος. Η θανάσιμη πορεία της σταμάτησε σ' ένα άλλο παιχνίδι (περιστρεφόμενες κουνιές).
Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία το αγοράκι χτυπήθηκε θανάσιμα ενώ η αδερφή του νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων ενώ συνελήφθησαν και τρία άτομα που είχαν την ευθύνη λειτουργίας του λούνα- παρκ.
Έρευνες για το τραγικό συμβάν διενεργεί το Α.Τ. Ελληνικού.


No comments:

Post a Comment

wibiya widget