Wednesday, February 19, 2014

Ελλάδα..Γλυφάδα.. πού πάς; Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ !! VIDEO


Τρομερά πράγματα συμβαίνουν στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία ,αλλά προτιμά την ...τρομοκρατία!!!
Πρώτα- πρώτα δεν μπορώ να καταλάβω πότε ξεφύτρωσαν σα μανιτάρια αμέτρητοι τηλεοπτικοί σταθμοί της πλάκας. .. και με τίνος χρήματα δηλητηριάζουν τον Ελληνικό λαό!!! Λέτε να έχουν σχέση με τις  ΜΚΟ;
Αν και η πολυφωνία είναι κύριο χαρακτηριστικό της Δημοκρατίας στην ουσία δεν έχουν καμμιά διάθεση να ενημερώσουν κανέναν. και δε νομίζω να πληρουν καμιά αρχή και δεοντολογία όλα αυτά τα "φρούτα" που κατέλαβαν τους αιθέρες των Ελλήνων και τους "ψεκάζουν" με κάθε ειδους ανοησίας!!
Πριν επεκταθω σε ότι δήποτε,θα αναφερθώ σε μια εκπομπή που είχα την τύχη ή την ατυχία να δω απόψε (19/2/14) στο..ΚΑΝΑΛΙ ΖΟΟΜ  και που φέρει το... νεκροφιλικό  τίτλο ΜΑΚΕΛΕΙΟ ή Μ4ΚΕΛΕΙΟ...
Και τί δεν μακέλεψαν (κατέσφαξαν)..!!! αρχικά περίλαβαν τον Υπουργό Υγείας κ.Άδωνι  που είναι και ο μόνος που αποκάλεσε τους μεγαλογιατρούς ότι νοιάζονται για την τσέπη τους και όχι για τους ανθρώπους!!!
Στη συνέχεια "έθαψαν"  την "τοπική κυβέρνηση" της   Γλυφάδας!!!
Αν,  τα μισά απο όσα ακούστηκαν , σε μια καλά σκηνοθετημένη εκπομπή, ήταν αλήθεια, έπρεπε την ίδια ώρα η κυβέρνηση να επέμβει και να σφραγίσει το Δήμο!!!!να συλλάβει το Δήμαρχο και όλους τους συμβούλους συμπολίτευσης  και  αντιπολίτευσης και να τους αντικαταστήσει με υπηρεσιακούς παράγοντες και δικαστές μέχρι να διαλευκανθούν τα ...σκάνδαλα των εκατομμυρίων ..που μαζί  σχεδίασαν και τα συμβόλαια που εκτελέστηκαν.. και που με τόση "απλοχεριά" τα ..ΖΟΟΜάρισαν  οι Μακελλάρηδες.Δεν έγινε τίποτα..
Αν αυτη η εκπομπή μεταδίδονταν σε ένα ευνομούμενο κράτος με τηλεθεατές -πολίτες που σέβονταν δημάρχους και αξιωματική αντιπολίτευση δεν θα τελείωνε ποτε επειδή θα κατέβαιναν ομαδικά να ρωτήσουν τους Μακελάρηδες με ποιό δικαίωμα αποκαλουν ψεύτη ... απατεώνα και μιζαδόρο το δήμαρχο -πρώην και νύν - και όλους τους άλλους που αυτοί εξέλεξαν.;. 

Δεν είμαι δικαστής δεν είμαι εισαγγελέας.. Προσπαθησα και κατέγραψα στην κάμερά μου τα περισσότερα του 'μακελειού" και τα αναρτω,για να πάρετε μια γευση απο την Ελλάδα  του 2014 που δυστυχώς, ιδιαίτερα εμάς τους απόδημους, μας πονάει πολύ.
Και τοτε ίσως  πείτε κι εσείς το
ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΣ;
Δ.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 





No comments:

Post a Comment

wibiya widget