Saturday, January 25, 2014

H ΦΡΙΝΤΑ ΤΩΝ ΛΑΚΩΝΩΝ .ΓΛΥΦΑΔΑΣ ..ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ

Ήταν όλοι Εκεί..Από το δήμαρχο μέχρι το δεσπότη και όποιες άλλες φίρμες διαθέτει η Γλυφάδα και οι γύρω περιοχές. Ήταν όλοι εκεί για να πουν τα καλύτερα για την πρόεδρο των Λακώνων Γλυφάδας τη Φρίντα Μαυροπούλου.Και η Φρίνταεδωσε σε όλους σχεδόν την ευκαιρία να πουν λίγα λόγια και να κόψουν ένα κομμάτι από την πίττα της.Χωρίςυπερβολες όλοι έδειχναν με κάθε τρόπο ένα είδος λατρείας για την πρόεδρο της Ορεινής Γλυφάδας. .Πολιτικοί της φιλούσαν και το χέρι της καθώς και ο μητροπολίτηςτης Παύλος.. 
Δυό λαμπερές παρουσίες που ξεχώρισαν. Η Τίνα Παπαναστασάτου,(αριστερά)δασκάλα και Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Λακωνίας Γλυφάδας που κατηύθυνε το όλο πρόγραμμα της βραδιάς με άψογο τρόπο και η δασκάλα της Χορωδίας κ. Σίβρη 

Η κ.Φρίντα ενώ υποδέχεται την δημοφιλή δικηγόρο και Δημοτική Σύμβουλο Γλυφάδας κ. Δάφνη Μπίλιω.
Ο μητροπολίτης Γλυφάδας κ.Παύλος  έμεινε για πολύ ώρα δίπλα στη Φρίντα καθήμενος,και αποχώρησε λίγο πριν απευθύνει το χαιρετισμό του ο Δημήτρης Ακρίβος δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης,γεγονός που μάλλον ξάφνιασε κάποιους απο  τους παρευρισκομένους..

Λίγη Πίττα,λίγο μεζε και ένα κρασάκι ,όλο και κάτι τσιμπολόγισαν στο τέλος της εκδήλωσης..
Σύντομα θα αρχίσει τα μαθήματα χορωδίας η κ Σίβρη
Για όλους κάτι υπάρχει στο 'μπουφέ"..
Εντυπωσιακή και πολύ γοητευτική η κόρη της προέδρου  κ. Έλσα Μαυροπούλου
Ο ιστορικός και συγγραφέας κ. Ξεπαπαδάκος ήταν πυρ και μανία κατά της κυβέρνησης αλλά τα χειροκροτήματα,μάλλον χλιαρά ήταν καθώς και των άλλων αντιμνημονιακών...που δεν έλειψαν .
Ο κ. Βουγιουκάκης δεξιά, ασπάστηκε με πάθος την δεξιάν του σεβασμιωτάτου ,και τόνισε το πόσο καλό κάνει η εκκλησία στη νέα γενιά(!!!)
"Για μια μπουκιά κι ένα ποτήρι.." ψιθύρισε η Μπίλλιω και ετρεξε με την παρέα της να φρεσκάρουν την αίθουσα του θεάτρου Μελίνα Μερκούρη όπου σήμερα 'εκοψε" και μοίρασε τη δική της πίττα  με μεγάλη επιτυχία του δικού της Συλλόγου..


Απο το Γεωργίτσι Λακωνίας η κ Βάσω  Κώτσογλου,σε μια αναμνηστική φωτογραφία για την EFHMERIS" με τον αγαπημένο της γιό Δημήτριο μέλος του Διοικητικοή Συμβουλίου των Λακώνων..

Αναμνηστική του Δ.Σ  Των Λακώνων Γλυφάδας

Η κ.Φρίντα,με τον υποψήφιο δημαρχο Γλυφάδας ,ευρωβουλευτή Γιώργο Παπανικολάου,τον πρόεδρο των Αρκάδων,τη  Γ.Γραμματέα. των Λακώνων Σταματία Παπαναστασάτου και άλλες εκλεκτες κυρίες της Γλυφάδας..

1 comment:

  1. ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΡΙΝΤΑ.. ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ!!!!

    ReplyDelete

wibiya widget