Sunday, January 26, 2014

Βρέθηκε ο μικρός Αλεξ; Συγκλονιστικές μαρτυρίες!!

Βρέθηκε ο μικρός Αλεξ;
Νέα στοιχεία στο φως - Η μητέρα περιμένει με αγωνία να γίνει η εκταφή και εξέταση DNΑ, ώστε να διαπιστωθεί αν τα οστά ανήκουν στον Άλεξ
Συγκλονιστικές μαρτυρίες για την υπόθεση του μικρού Αλεξ έρχονται στην επιφάνεια, οκτώ χρόνια μετά την δολοφονία και την εξαφάνισή του, που δίνουν ελπίδες στη μητέρα του για τον εντοπισμό του σημείου που θαφτηκε το άψυχο σώμα του 11χρονου αγοριού.
Η κυρία Αγγελική Νικολούλη παρουσίασε στην εκπομπή της μαρτυρία εκταφέα του χωριού Ραψομανίκη Ημαθίας που βρίσκεται κοντά στη Βέροια. Ο μάρτυρας ανέφερε ότι πριν απο 4 χρόνια ανακάλυψε το σκελετό ενός νεαρού ατόμου χωρίς ρούχα και φέρετρο. Όπως είπε στην ρεπόρτερ της εκπομπής που βρέθηκε στον τόπο, ενημέρωσε τον εκκλησιαστικό επίτροπο, αλλά όχι την Αστυνομία.
Αμέσως μετά έθαψε τα οστά σε άλλο σημείο του νεκροταφείου, βάζοντας ένα σημάδι. Η ρεπόρτερ της εκπομπής επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Αστυνομία και ο μάρτυρας κλήθηκε για κατάθεση.
Στο σημείο βρέθηκε και η μητέρα του άτυχου παιδιού Νατέλα με το σύζυγο της. Έπειτα από μαραθώνιο επαφών με φορείς, έγινε δεκτό το αίτημα της για εκταφή και μάλιστα με τη μορφή του κατεπείγοντος. Η μητέρα περιμένει με αγωνία να γίνει η εκταφή και εξέταση DNΑ, ώστε να διαπιστωθεί αν τα οστά ανήκουν στον Άλεξ.
Εκτός αυτού, στην εκπομπή της κυρίας Νικολούλη μίλησε και ένας εκ των πέντε εμπλεκομένων στην υπόθεση. Διηγήθηκε με κάθε λεπτομέρεια τι συνέβη εκείνο το απόγευμα στις 3 Φεβρουαρίου του 2006. Μίλησε για τον τρόπο που οι πέντε κορόιδευαν, απειλούσαν και χτυπούσαν τον Άλεξ, αλλά και για την τραγική στιγμή που έχασε τη ζωή του εξ αιτίας τους. Περιέγραψε πως σκούπισαν το αίμα στα σκαλιά μετά από το χτύπημα, πως πέταξαν στα σκουπίδια τα γυαλιά του παιδιού, πως μετέφεραν το πτώμα του στο ακατοίκητο σπίτι και πως μετά το άφησαν στο ποτάμι της Μπαρμπούτας.  


No comments:

Post a Comment

wibiya widget