Saturday, January 18, 2014

Έτσι υποδέχτηκαν το καρναβάλι οι Πατρινοί! Άνοιξε η αυλαία


Η πόλη φόρεσε τα γιορτινά της - Πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό - Σε ρυθμούς εορταστικούς η Πάτρα - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Η Πάτρα φόρεσε τα γιορτινά της, αφού από το Σάββατο και για 44 ημέρες όλα κινούνται σε καρναβαλικούς ρυθμούς και εκπέμπουν μια ανάλαφρη, φρέσκια και αισιόδοξη νότα.

Το Πατρινό Καρναβάλι 2014 -η μεγάλη γιορτή της πόλης της Πάτρας- είναι γεγονός, αφού η αυλαία άνοιξε. Χιλιάδες άνθρωποι φορώντας τα «καλά» τους ξεχύθηκαν στους δρόμους και γιόρτασαν μέχρι τελικής πτώσεως. 

Οι εκδηλώσεις που έχει διοργανώσει ο Δήμος καθώς και ο Τελάλης που ανακοινώνει την είδηση της Έναρξης σε κάθε γωνιά της πόλης, έχουν βάλει τον κόσμο σε πολύ θετικό κλίμα και του δίνουν μια πρόγευση για όσα θ’ ακολουθήσουν.

Με τη δέουσα «καρναβαλική» επισημότητα και μέσω πυροτεχνημάτων που φώτισαν την πατραϊκή νύχτα, η χαρμόσυνη είδηση της έναρξης του Καρναβαλιού έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας σε όλη την Ελλάδα, ένα μήνυμα αναγκαίο για τους δύσκολους καιρούς που ζούμε. 

Σύμφωνα με το thebest.gr, ο Δήμαρχος Πατρέων, κ. Γιάννης Δημαράς κήρυξε την έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού 2014, τονίζοντας ότι παρά το μνημόνιο η Πάτρα δεν το βάζει κάτω.

Το γλέντι μπορεί να άρχισε από νωρίς, όμως φαίνεται πως θα διαρκέσει μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες. 
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

































No comments:

Post a Comment

wibiya widget