Monday, January 27, 2014

Συνελήφθη η σύζυγος του Γεράσιμου Γιακουμάτου.Για φοροδιαφυγή




Αριστερά από τον Γεράσιμο Γιακουμάτο εικονίζεται η σύζυγός του, Ελένη
Πρώτο ΘΕΜΑ27/01/201415:14

Κατηγορείται για φορολογικές παραβάσεις σε οίκο ευγηρίας που διατηρεί στο Ψυχικό, μαζί με το σύζυγό της - Ο βουλευτής της ΝΔ δεν συνελήφθη λόγω ασυλίας - Στο Αυτόφωρο και ο αδερφός του


Συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας η σύζυγος του βουλευτή της ΝΔ Γεράσιμου Γιακουμάτου, Ελένη, καθώς διαπιστώθηκαν φορολογικές παραβάσεις στον οίκο ευγηρίας που διατηρεί. 



Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικονομική αστυνομία, σε έλεγχο που πραγματοποίησε στον οίκο ευγηρίας «Αγιος Βασίλειος», τον οποίο διατηρούν στο Ψυχικό ο κύριος και η κυρία Γιακουμάτου, διαπίστωσε παραβάσεις φοροδιαφυγής.

Για την ίδια υπόθεση έχουν γίνει και άλλες προσαγωγές.

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος δεν συνελήφθη λόγω της βουλευτικής ασυλίας. 

Κατά πληροφορίες, εκτός από τη σύζυγο του κ. Γιακουμάτου, έχει συλληφθεί και βρίσκεται επίσης στο Αυτόφωρο και ο αδελφός του βουλευτή της ΝΔ. 

«Πρόκειται για μια μικρή φορολογική παράβαση για την οποία δεν κληθήκαμε ποτέ, ούτε ενημερωθήκαμε για να δώσουμε εξηγήσεις. Αυτό είναι το έγκλημα» δήλωσε ο Μάκης Γιακουμάτος στα παραπολιτικά. 

Ο γαλάζιος βουλευτής και πρώην υπουργός λέει στους δημοσιογράφους, οι οποίοι τον καακλύζουν με τηλεφωνήματα, ότι θα δώσει λεπτομέρειες της υπόθεσης, μόλις η σύζυγός του φύγει από το Αυτόφωρο. 

No comments:

Post a Comment

wibiya widget