Friday, January 10, 2014

Καλό ταξίδι Γιώργο.Ηταν όλοι εκει και με βιολιά αποχαιρέτησαν το Γιώργο Κόρο.Βίντεο -Φωτογραφίες

Με βιολιά και με την ευχή "Καλό Ταξίδι Γιώργο..." ο καλλιτεχνικός κόσμος της Ελλάδας αποχαιρέτισε σήμερα(10 Ιαν. 2014) έναν απο τους  μεγαλύτερους βιολίστες του πλανήτη μας τον Γιώργο Κόρο.  Ήταν όλοι εκει ..Και όλοι είχαν μια ιστορία να πουν στην "ΕΦΗΜΕΡΙΣ" και στον συνεργάτη μας   ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ που βρίσκεται στην Αθήνα..
Ο Γιώργος Κόρος ήταν και ο αγαπημένος των ξενητεμένων  μας , ιδιαίτερα αυτων που αναγκάστηκαν να μεταναστευσουν μετά το 1960 και στη μικρή βαλιτσούλα τους σίγουρα έιχαν και λίγους μικρούς δίσκους με τα τσιφτετέλια του Γιώργου Κόρου και τα τσάμικα της Σοφίας Κολλητήρη.
Διαβάστε περισσότερα και σε άλλες αναρτήσεις μας..


Ο Λευτερης Ζέρβας  και οι καλύτεροι βιολίστες της Ελλάδας αποχαιρετούν το Γιώργο Κόρο αφιερώνοντάς του τις πιο ανθρώπινες δοξαριές τους..

Πέτρος Λούκας-Χαλκιάς ..ο κορυφαίος του κλαρίνου που μόλις επέστρεψε απο ένα μεγάλο ταξίδι στο εξωτερικό  αναπολεί τις πολλές καλές στιγμές που πέρασε καλλιτεχνικά με τον μεγάλο Γιώργο Κόρο,.καθώς και οι άλλοι καλλιτέχνες..
Κωνσταντίνου... '¨εφυγε ένας μεγάλος"..

Ήμουν μαθητής του και με βοήθησε πολύ, λέει ο κ. Λαμπρόπουλος απο το Σύδνευ που τωρα γύρισε στν Ελλάδα και κρατά λίγα λουλούδια για το δάσκαλό του..
Λεοντής ,Σιδηρόπουλος και άλλοι


Ζαραγούδας,Γλυκερία,Κουλαξίζης,Γιασεμίνα.. μιλάνε για τον ΕΝΑΝ 
Δειτε βίντεο... 

Γλυκερία,Ζαραγούδας, Κουλαξίζης: Καλο ταξίδι Γ.Κόρο

Published on Jan 10, 2014
-Σήμερα(10 Ιαν.2014) μιλάμε μόνο για τον Κόρο".. θα πεί η Γλυκερία αποχαιρετώντας το Γιώργο Κόρο στον Άγιο Τρύφωνα Κηφησίας. Μαζίτης το ζεύγος Ζαραγούδα και ο μεγάλος του ακκορντεόν Λάζαρος Κουλαξίζης.

Απο τη Χαλκίδα ο νεαρός καλλιτέχνης μας λέει ότι όλοι εμεις οι νεώτεροι πρότυπο και μέγας δάσκαλός μας ο Γ.Κ.
Ο Ηλιας Κλωναριδης με τον Σιδηρόπουλο. σε μια αποκλειστική φωτό για την Εφημερίς..
-Κόπα -Καμπάνα ..Νέος Κόσμος ...τί σου θυμίζει Ηλία..;ρωτά ο Δημήτρης Παπαγεωργίου τον Ηλία Κλωναρίδη(αριστερά) .. Μου θυμίζει Μαλβούρνη πριν 40 χρόνια...Εγώ νεαρός τραγουδιστής,και σύ νέος δημοσιογράφος ... .. Συμφωνήσαμε να τα ξαναπούμε σύντομα...
Και "ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ" τραγουδά ο Θανάσης Κομνηνός στο δίσκο με την Ελένη Βιτάλη και θυμάται και τις ατέλειωτες ώρες κοντά στον Κόρο και τα άλλα μεγάλα ονόματα που συνεργάστηκε ..
Τελευταία επιτυχία του η συνεργασία του με τον Ελληνοαυστραλό στιχουργό Φώτη Πίκουλα στο CD
"Το παρελθόν μου μια φωτιά" όπου στις 3 Φεβρουαρίου θα παρουσιαστει στο κοινό.. Πριν όμως  απο την παρουσίαση ελπίζουμε να τα πουμε σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη,μιας και ο Θανάσης είναι απο τους πλέον καλλιεργημένους καλλιτέχνες..
Βάσω Χατζή.. Τραγούδησε υπέροχα τη σύνθεση της Κατερίνας Κόρου "για το χατήρι μιας παλιάς αγάπης.."

Ο κορυφαίος του βιολιού  Λευτέρης Ζέρβας,  με το Δ.Παπαγεωργίου..

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ


10.1.14 τελευταίο αντίο στο Γιώργο Κόρο. Εντός και εκτος του Αγιόυ Τρύφωνα Κηφησίας.πολύς λαός και πολλά τα στεφάνια. Ανάμεσα σ αυτα και του Αναστάσιου Κρέστα ,γνωστού τραγουδιστή της Μελβούρνης ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον αείμνηστο ΓΚ και ηχογράφησε μαζίτου ένα υπέροχο CD

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

No comments:

Post a Comment

wibiya widget