Monday, December 16, 2013

Σχόλιο.Τό ταξίδι του Σαμαρά που δεν έγινε και η εκδίκηση της Ο Α


Κε ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΈ, ΟΙ ΑΠΌΔΗΜΟΙ ΖΗΤΟΎΝ ΔΙΚΑΊΩΣΗ

 Η Ο. Α.,η εταιρία που ένωνε τον απανταχού Ελληνισμό,και που οι Χατζηδάκιδες. .Βασιλάκηδες. .Βγενόπουλοι. . Μπαρόσηδες και όσοι άλλοι  'ξεκοκκάλισαν" και "καταβροχθησαν" πήρε χθες (16/12/2013) την.. εκδίκησή της.

 Η επίσημη ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΙΆ Ελλάδα δεν μπορεί πια ούτε τον πρωθυπουργό της να στείλει σε μια ξένη χώρα.. 
Τέτοιο ρεζίλι δεν έχει ξανασυμβεί στη σύγχρονη ιστορία της χώρας μας κι ο κ Χατζηδάκης,αυτός που έκανε τα πάντα να διαλύσει τον εθνικό αερομεταφορέα ,όχι μόνο ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΉΘΗΚΕ για τα όσα έπραξε και πέταξε τον ..¨Ολυμπο  στο Αιγαίο, για να αρπάξουν τόσα,όσα " δεν έφτανε μια μέρα να μετρήσουν τα λεφτά ."(ΟΣΠΑ ),επιβραβεύτηκε για τα κατορθώματά του και είναι ο υπεύθυνος υπουργός για την. .ανάπτυξη της χώρας μας... 

 Κε πρωθυπουργέ, οι απόδημοι Έλληνες στενοχωρέθηκαν πολύ με τη χθεσινή διαπίστωση ότι η μέχρι πρόσφατα κυρίαρχος των αιθέρων Ελλάς  δεν είναι σε θέση να στειλει με ένα ελληνικό αεροπλάνο σε μια επίσημη επίσκεψη τον πρωθυπουργό της,επειδή  η Ολυμπιακή...κατάντησε "μαγαζάκι του Βασιλάκη.."

Τί άγος ..τί ντροπή ..
και να βλέπεις τον...γλυκύτατο νέο των Ευρωπαικών κυκλωμάτων και λαμόγιων  να μας λέει πριν λίγες ώρες απο τη ΔΤ πως θα μας ξανασώσει...!!!
Δεν άκουσε βέβαια την κ.Πόπη με τα ροζιασμένα και τα παγωμένα χερια να τον "στολίζει" κατάλληλα και στην Κρητική προφορά, "έξω ωρε κοπρίτη",αλλά τέτοια μπουμπούκια,μάλλον ηδονίζονται απο τέτοιες ..ανθοδέσμες..
Κε πρωθυπουργέ 
 Όταν οι γείτονές μας διαφημίζουν καθημερινά την εθνική τους αερογραμμή σε κορυφαία παγκόσμια ποδοσφαιρική εκδήλωση και μεταφέρουν -όπως παλιά η Ολυμπιακή- εκατομμύρια επιβάτες εμείς δεν μπορούμε να. ..πετάξουμε τό πρωθυπουργικό .αεροσκάφος!!!. 
Δεν μιλούμε για τις ταλαιπωρίες που υφίσταται καθημερινά ο ταξιδεύων Ελληνισμός σε αφιλόξενα αεροδρόμια και αεροπορικές εταιρίες.
 Κε πρωθυπουργέ ο εκτός Ελλάδας Ελληνισμός ζει και αναπνέει με τη σκέψη και την ψυχή στη " Μητέρα Πατρίδα ". Σταματήστε να επιβραβεύεται τον κάθε εφιάλτη που ακολουθεί πιστά τα δικα του συμφέροντα και των. ..φίλων του είτε βρίσκονται στήν Αθήνα είτε στις Βρυξέλλες. .

 " Ε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ
Η  απάτη του ΑΙΩΝΑ! 

No comments:

Post a Comment

wibiya widget