Thursday, December 12, 2013

Σάλος για το... φλερτ Ομπάμα με την ξανθιά πρωθυπουργό της Δανίας.Η Μισέλ φρενάρισε

Τα «χαριεντίσματα» του Μπάρακ Ομπάμα με την ξανθιά πρωθυπουργό της Δανίας και η παρέμβαση της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ Μισέλ, στην τελετή της επιμνημόσυνης δέησης για τον Νέλσον Μαντέλα
11 Δεκ 2013 - 14:52
Picture 0 for Το «φλερτ» του Ομπάμα με τη Σμιτ και η παρέμβαση της Μισέλ
Τον γύρο του κόσμου έχουν κάνει οι φωτογραφίες με τον Αμερικανό πρόεδροΜπάρακ Ομπάμα, τη ξανθιά πρωθυπουργό της Δανίας Έλε Τόρνινγκ Σμιτ και την θυμωμένη πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μισέλ στην τελετή της επιμνημόσυνης δέησης για τον Νέλσον Μαντέλα.
Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες από το Γαλλικό πρακτορείο, στις οποίες φαίνεται αρχικά ο Μπάρακ Ομπάμα, η Έλε Σμιτ και ο Ντέιβιντ Κάμερον να αυτοφωτογραφίζονται  με το κινητό τηλέφωνο και να χαμογελούν κατά τη διάρκεια της τελετής. Σε άλλη φωτογραφία ο Αμερικανός πρόεδρος και η πρωθυπουργός της Δανίας συζητούν πολύ φιλικά με τον Μπάρακ Ομπάμα, με την Μισέλ να κοιτά θυμωμένη.
Λίγο αργότερα ο φωτογραφικό φακός απαθανάτισε άλλο στιγμιότυπο, όπου φαίνεται να έχει «παρέμβει» η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου. Συγκεκριμένα, στη φωτογραφία η πρώτη κυρία των ΗΠΑ έχει αλλάξει θέση τον Μπάρακ Ομπάμα και κάθεται πλέον ανάμεσά τους. 

No comments:

Post a Comment

wibiya widget