Saturday, December 21, 2013

ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΙΑΠΗΣ Ντόλτσε βίτα στις σουίτες του «Σέρατον». Αντί για το αυτόφωρο!! Κι όλοι σιωπούν

Ο Μιχάλης Λιάπης `πνίγει τον πόνο του` με εκλεκτή συντροφιά σε σουίτα του `Sheraton` στην Κουάλα Λουμπούρ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΙΑΠΗΣ

Ντόλτσε βίτα στις σουίτες του «Σέρατον»

Με εξωτικό μαύρισμα από την πισίνα του πεντάστερου «Sheraton Imperial» στην Κουάλα Λουμπούρ θα επιστρέψει ο Μιχάλης Λιάπης για την εκδίκαση της υπόθεσής του, εφόσον βέβαια θεωρήσει σκόπιμο να εμφανιστεί αυτοπροσώπως.

Ντόλτσε βίτα στις σουίτες του «Σέρατον»
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους», ο πρώην υπουργός Μεταφορών επέλεξε εν μέσω κρίσης για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του το συγκεκριμένο πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται στην καρδιά της πρωτεύουσας της Μαλαισίας.
Ταξίδι αναψυχής
Δεν πτοήθηκε από τον σάλο που ξέσπασε για το ανασφάλιστο και με πλαστές πινακίδες τζιπ που οδηγούσε και από την εκδίκαση της υπόθεσής του στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, που έχει αναβληθεί για τις 30 Δεκεμβρίου, και αποφάσισε να κάνει κανονικά το ταξίδι που είχε οργανώσει στη Μαλαισία.
Οι 34 βαθμοί Κελσίου στην ασιατική πρωτεύουσα και οι πολυτελείς παροχές που παρέχει το πεντάστερο Sheraton, όπως υπηρεσίες μασάζ, κέντρο ευεξίας και μια τεράστια πισίνα, ίσως να τον βοηθήσουν να «πνίξει» τις σκοτούρες του. Πάντως ο πρώην υπουργός Μεταφορών είχε να διαλέξει ανάμεσα σε ποικιλία από σουίτες για τη διαμονή του στο πολυτελές ξενοδοχείο στην Κουάλα Λουμπούρ.
Για τους... «φτωχούς» το «Sheraton» προσφέρει έναντι 200 ευρώ τη βραδιά στην περίοδο των εορτών μία deluxe σουίτα 84 τετραγωνικών μέτρων με δύο μπάνια, τηλεόραση 40 ιντσών, ακόμα και walk-in ντουλάπα! Φυσικά υπάρχουν και πιο ακριβές επιλογές για τους λάτρεις της χλιδής που έχουν και το αντίστοιχο πορτοφόλι.
Ντόλτσε βίτα στις σουίτες του «Σέρατον»
Η ambassador σουίτα που στοιχίζει 1.500 ευρώ για μία βραδιά μέσα στην περίοδο των Χριστουγέννων είναι 168 τ. μ. και διαθέτει ό,τι μπορεί κανείς να φανταστεί: τζακούζι, σάουνα, δύο μπάνια, τραπεζαρία, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και θέα στο κέντρο της πόλης. Οσο για τη μία και μοναδική imperial σουίτα, θα πρέπει κανείς να δώσει 2.300 ευρώ για μία νύχτα σε 330 τετραγωνικά μέτρα για να απολαύσει όλα τα παραπάνω, συν θέα 360 μοιρών της πόλης.
Κόστος
Αν υπολογίσει κανείς ότι για πέντε νύχτες σε μία από τις «οικονομικές» σουίτες του Sheraton ο κ. Λιάπης θα έδινε 1.000 ευρώ συν άλλα 4.400 για τα αεροπορικά εισιτήρια business class σε πτήση της Qatar Airways με επιστροφή Αθήνα - Κουάλα Λουμπούρ μέσω Ντόχα για δύο άτομα, τότε το ποσό που προκύπτει είναι σχεδόν όσα θα έδινε για τον φόρο πολυτελείας, τα τέλη κυκλοφορίας και τα ασφάλιστρα του πολυτελούς του τζιπ.
Βέβαια είναι σχεδόν απίθανο ο πρώην υπ. Μεταφορών να μη συνδυάσει την επίσκεψή του στην Κουάλα Λουμπούρ με ένα ταξίδι σε κάποια από τα δημοφιλή νησιά της Μαλαισίας, όπως το Λανγκάουι και το Πουλάου Τιομάν, για να διώξει το στρες στις ατελείωτες αμμουδερές παραλίες τους και να κάνει σαφάρι στις τροπικές τους ζούγκλες.
ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
Αιχμηρά σχόλια για τον πρώην υπουργό
Με καυστικά σχόλια αντιμετώπισαν οι χρήστες των social media τη σύλληψη του Μιχάλη Λιάπη και το ταξίδι του για χριστουγεννιάτικες διακοπές στη Μαλαισία, την ώρα που αναμενόταν να παρουσιαστεί για να δικαστεί. Τα hashtags #freeliapis #free_liapis και #Liberte_Pour_Michelle, τα οποία δημιουργήθηκαν ειδικά για την περίσταση, φιλοξενούν εκατοντάδες σχόλια για τις πλαστές πινακίδες, το ταξίδι στη Μαλαισία αλλά και τα ακριβά γούστα του πρώην υπουργού.
«Μα καλά στις 30 Δεκεμβρίου θα φέρουν τον άνθρωπο για τη δίκη; Παραμονή; Τα ρεβεγιόν στην Κουάλα Λαμπούρ είναι τόσο όμορφα» γράφει για το ταξίδι του Μ. Λιάπη ο Διονύσης, ενώ η matmanou δανείζεται από τους κλασικούς της παγκόσμιας λογοτεχνίας: «Στη Μαλαισία, αδελφές μου, στη Μαλαισία, θα 'γραφε και ο Τσέχοφ».
Ο δημοφιλής παλιός ελληνικός κινηματογράφος έδωσε έμπνευση σε αρκετούς σχολιαστές του Διαδικτύου, οι οποίοι χρησιμοποίησαν κλασικές ατάκες ή τίτλους από το παρελθόν για να σατιρίσουν τον πρώην υπουργό: «Μιχαλάκη, αυτό το κορίτσι θα σε κάνει να βογκήξεις. Ας βογκήξω. Αυτή μέχρι και με πλαστές πινακίδες θα σε βάλει να κυκλοφορήσεις» γράφει ο panos_pal, ενώ ο ilias katanas συμπληρώνει: «Σημειολογικός και ο αριθμός στην ταμπέλα ΙΖΑ 4000. Τώρα που τον έπιασαν, μπορεί να τον δικάσουν με τον νόμο περί τεντιμποϊσμού».
Δεν λείπουν και αυτοί που βρίσκουν αφορμή από την πολυτελή ζωή του Μ. Λιάπη και την εικόνα του «αριστοκράτη» για να κάνουν το σχόλιό τους. «Αγάπη μου, με συνέλαβαν με πλαστές πινακίδες στη Λούτσα. Στη Λούτσα; Ω μον ντιε, τι ξεφτίλα!» γράφει ο Marasaxlas.
ΕΡΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

«Ξεσκάει» με διακοπές στη Μαλαισία ο Λιάπης

    • NEW

newsbomb.gr:Για εξωτικές διακοπές στο εξωτερικό αναχώρησε ο Μ. Λιάπης

  1. Διαβάστε περισσότερα:http://www.newsbomb.gr/politikh/story/384081/gia-exotikes....
    • NEW

Οι πολυτέλειες του "φτωχού" Λιάπη

  1. Σιγά τώρα που θα καθόταν να σκάσει ο Μισέλ γιατί του έκατσε στραβή και έγινε τσακωτός για την λαμογιά του...
    • NEW

Γ.Λιάγκας:και ροχάλα ή γιαούρτι να του ρίξει κάποιος δε θα καταλάβει αυτός!

  1. Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε για μια ακόμη φορά κατά του Λιάπη με αφορμή το ταξίδι του τελευταίου στη Μαλαισία.Μεταξύ άλλων ...
    • NEW

  1. Πρόταση κόλαφος για Λιάπη και βουλευτές από το κόμμα αποστράτων - Επιστολή μπαρούτι!
  2. Πόσο κοστίζει το ταξίδι του... συνταξιούχου Λιάπη στην Κουάλα Λουμπούρ
  3. Πολιτευτής της Χρυσής Αυγής νέος... Λιάπης
Και μερικα απο τα σχόλια του Κυρίαρχου Λαού


  • Φάντομ Ντακ ·  Top Commenter
    Μπράβο ρε Μισέλ, είσαι και ο πρώτος μάγκας, τόλμησε ο λαουτζίκος και ο κοσμάκης να σε πιάσει στο στόμα του σαν να είστε ίσοι και όμοιοι. Καλά να περάσεις γίγαντα της πολιτικής, παραλίγο να χαλάσεις τη ζαχαρένια σου για αυτούς που έχουν την ψευδαίσθηση ότι τους αξίζουν καλύτεροι πολιτικοί και κυβερνήσεις. Καλά Χριστούγεννα μεγάλε.....

    • Trab Trabak ·  Top Commenter · Works at Nowhere. I need a job -,-
      mhn gyriseis pisw pousth....sth saouna na kaeis....

      • Geðrge Tselios ·  Top Commenter · Les Roches Marbella
        Liapi min akous kanenan apo tous "tsoutsounides" pou se katigoroun,,apla kaneis tn zoi pou oloi tha ithalan na kanoun an itan stin thesi sou...

        • Andreas Kamais ·  Top Commenter · Pilot at Qatar Airways
          κατα τα αλλα υποφερει και "εσφαλε"!!!!!

          • Yannis Kozyrakis ·  Top Commenter
            eixe kai sto xwrio tou sheraton

            • Οδυσσέας Πολυμήχανος ·  Top Commenter · Cranfield University
              Πλήρωνε μαλάκα Έλληνα! Αυτοί είναι έξω και καλοπερνάνε με τα χρήματά σου και με το συμβόλαιο του ξεπουλήματος της χώρας σου!

              • Daniel Petrou ·  Top Commenter · PANEPISTIMIO MAKEDONIAS THESSALONIKI
                Ζήτω η ''δημοκρατία''...Του κώλου 

                • Michalis Nasainas ·  Top Commenter
                  Αν τώρα εγώ πω πως το σκηνικό με το τζιπ ήταν στημένο? Εξηγούμε! Ο Λιάπης χρωστάει στο κόμμα αφού αν δεν ήταν ξάδερφος του Καραμανλή και ούτε πολιτική καριέρα θα είχε κάνει, ούτε υπουργός, ούτε την περιουσία που έχει φτιάξει θα είχε. Οπότε χρησιμοποιήθηκε την κατάλληλη στιγμή, για να ασχολούνται ΚΑΙ με αυτόν τα παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας. Για σκεφτείτε? Νόμος για φόρο ακινήτων, νόμος για πληστηριασμούς, και έξτρα τσόντες για υπόδικους συνδικαλιστές κ.λ.π. κ.λ.π. "Μα γιατι να καεί ο Λιάπης". Μα δεν έχει κάτι να χάσει. Εχει τελειώσει η πολιτική του καριέρα. Αρα ΔΕΝ κάηκε? "Μα η ξεφτύλα"? Ας είχα φτιάξει εγώ τέτοια περιουσία απο το πουθενά...το λιγότερο θα ήταν αυτό. Και σε τελευταία ανάλυση για σκεφθείτε? Εχει λεφτά για να πάει Κουαλα Λουμπουρ για Χριστουγεννα. Δεν θα είχε για τα τέλη κυκλοφορίας??? Και κάτι που μας ξέφυγε. Εχει γίνει όλος αυτός ο σαματάς και σκάει μύτη ο τύπος αεροδρόμιο, κάνει τσεκ ιν, με το όνομά του κύριος και κανείς δεν τον σταματάει? Με λίγα λογια πολύ βολική για την κυβέρνηση όλο το σκηνικο, απο έναν άνθρωπο της Ν.Δ. που δεν είχε να χάσει ΤΙΠΟΤΑ. Εξάλλου έχουν "επαναπατρηστεί" στο κόμμα άλλοι και άλλοι για πιο σοβαρά ατοπήματα.

                  • Michalis Nasainas ·  Top Commenter
                    Να σου υπενθυμίσω ότι ο Κάντας έχει αρχισει και κελαηδάει!!! Αλλα όλοι μα όλοι ασχολούνται με Λιάπη!

                • Ioannis Perantzakis ·  Top Commenter · ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΟ ΒΟΛΟΥ
                  αυτό εννοούσε με το "έσφαλα και πρέπει να πληρώσω..." τι δεν καταλαβαίνεις ? μιλάμε ότι μας περνούν για πολύ μαλάκες !!! τύποι στύλ Λιάπη πρέπει να μαζεύουν καθημερινά καντάρια ξύλο από τον ελληνικό λαό αλλά κοιμόμαστε σαν τα ζώα ΟΛΟΙ!!!!

                • Nikolaos Papadopoulos ·  Top Commenter · Víron, Greece
                  Κατάργηση της σύνταξης στους βουλευτές. Χρόνια το φωνάζουμε.

                  • Christos Vernardos ·  Top Commenter · Thessaloníki
                    Ο ηλίθιος κι ο πανηλίθιος ξεφτίλας

                    • Θανασης Παππας ·  Top Commenter
                      ο,τι στραβο και παρανομο βλεπει ο καθενας μας να το καταγγελει αμεσα! μην αφηνετε τα λαμογια να παρουν ανασα!!



                    ... ΜΙΜΗΤΗΣ
                    Πολιτευτής της ΧA με πλαστές πινακίδες
                    Χρυσαυγίτης πολιτευτής, πρώτος σε σταυρούς στα Γιάννενα στις εκλογές του 2012, συνελήφθη να κυκλοφορεί με πλαστές πινακίδες.
                    Ο... μιμητής του Μιχάλη Λιάπη είναι ο Ιάσων Μπίμπος, ο οποίος είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές και τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν χαστούκισε τρεις κοπέλες μέσα στην Ασφάλεια Ιωαννίνων και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 12 μηνών.
                    Το βράδυ της Πέμπτης το πολυτελές τζιπ μεγάλου κυβισμού του πολιτευτή της Χρυσής Αυγής εντοπίστηκε στο κέντρο των Ιωαννίνων. Οπως διαπιστώθηκε, είχε καταθέσει τις πινακίδες το 2012, προκειμένου να μην πληρώσει τέλη κυκλοφορίας και φόρο πολυτελείας. Οπως και ο Μ. Λιάπης, είχε τοποθετήσει πλαστές πινακίδες με τον ίδιο αριθμό κυκλοφορίας.


                    No comments:

                    Post a Comment

                    wibiya widget