Saturday, December 21, 2013

Εκτός Ν,Δ, και ο" Στρατηγός 'Ανεμος" Βύρων Πολύδωρας.

Όταν οι βουλευτές χειροκρότησαν τον «σαμουράι» Πολύδωρα

Όταν οι βουλευτές χειροκρότησαν τον «σαμουράι» Πολύδωρα
ΕκτύπωσηΑποστολήΜέγεθος κειμένου  

Ο Στάθης Παναγούλης του ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε την αγκαλιά του για τον «αντάρτη» της ΝΔ που καταψήφισε το νόμο για τον Φόρο Ακινήτων και διεγράφη από τον Αντώνη Σαμαρά

Το χειροκρότημα που αρμόζει σε ένα... σαμουράι χάρισαν οι βουλευτές της αντιπολίτευσης όταν άκουσαν τον Βύρωνα Πολύδωρα να καταψηφίζει το νομοσχέδιο για τον φόρο ακινήτων.

Με το αγέρωχο ύφος του και με αποφασιστικότητα που καθρεπτιζόταν στο ξεκάθαρο βλέμμα του μπαρουτοκαπνισμένου «φυσιοδίφη της πολιτικής» ο κ. Πολύδωρας σηκώθηκε από τα έδρανα της Ολομέλειας και ξεκαθάρισε την θέση του: «ΟΧΙ στο σύνολο». Ηταν αποφασισμένος γι αυτό και η στεντόρεια φωνή του δεν τρεμόπαιζε. Στην συνέχεια, άνοιξε το βήμα του εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων από τους βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του ΣΥΡΙΖΑ.



Είναι ενδεικτικό ότι αρκετοί από του «Αν.Ελ» έτρεξαν να αγκαλιάσουν τον Βύρωνα Πολύδωρα αποδεικνύοντας ότι στην πολιτική είναι κοντή η μνήμη. Οι ίδιοι ήταν άλλωστε που πριν από λίγους μήνες τον κατήγγειλαν για τον διορισμό των θυγατέρων του στο κοινοβούλιο και ζητούσαν να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

Απολύτως επιβεβαιωτικό της ρήσης «οι καιροί αλλάζουν» αλλά και της άποψης «ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου» είναι και το γεγονός ότι και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης -που πριν από μερικούς μήνες απειλούσε τους βουλευτές της συμπολίτευσης με λιντσάρισμα- σήμερα έτρεξε να αγκαλιάσει τον Βύρωνα Πολύδωρα που με την καταψήφιση του νομοσχεδίου για τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων ευθυγραμμίστηκε με τον Αλέξη Τσίπρα που λίγο νωρίτερα είχε ζητήσει από τους βουλευτές της συμπολίτευσης να σταματήσουν «το κρυφτούλι διαφωνώ αλλά ψηφίζω».

No comments:

Post a Comment

wibiya widget