Friday, December 20, 2013

Μπουτάρης: Το μίσος της Χρυσής Αυγής δεν έχει θέση στη Θεσσαλονίκη

ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ


Ψήφισμα για την εκδήλωση που διοργανώνει η «Χρυσή Αυγή» στο Λευκό Πύργο, την Κυριακή εξέδωσε το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, σε σημερινή συνεδρίασή του, παρόντος του δημάρχου Γ. Μπουτάρη.


Μπουτάρης: Το μίσος της Χρυσής Αυγής δεν έχει θέση στη Θεσσαλονίκη
«Η «Χρυσή Αυγή» δεν έχει θέση σε μια πόλη, όπου Έλληνες Εβραίοι και Χριστιανοί επλήγησαν ανεπανόρθωτα από την ναζιστική θηριωδία και η οποία προσφάτως ανακηρύχθηκε ως μαρτυρική πόλη και εντάχθηκε στο «Δίκτυο Μαρτυρικών Πόλεων και Χωριών της Ελλάδας 1940-1945 «Ελληνικά Ολοκαυτώματα» τονίζεται στο ομόφωνο ψήφισμα, ενώ σημειώνεται ότι την ίδια θέση είχε εκφράσει το δημοτικό συμβούλιο και στην 21η συνεδρίασή του στις 4 Νοεμβρίου 2013.
«Για τη Χρυσή Αυγή εμένα δε μου καίγεται καρφί. Η μισαλλοδοξία και το μίσος που κηρύσσει η Χ.Α. δεν έχει θέση σε αυτή την πόλη» τόνισε νωρίτερα σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρης.
Η τοποθέτηση του δημάρχου έγινε στο πλαίσιο δηλώσεών του μετά την εκδήλωση της υπογραφής συμφωνίας μεταξύ του δήμου Θεσσαλονίκης, της ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε., της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης για την ίδρυση μουσείου και κέντρου εκπαίδευσης για το Ολοκαύτωμα στο χώρο του παλιού σιδηροδρομικού σταθμού.

2 comments:

  1. Αυτός ο ανιστόρητος χαχάμης δεν έχει θέση στο Δήμο Θεσσαλονίκης.
    Είναι χαμηλού πνευματικού επιπέδου και θρασύς προπαγανδιστής. Ας μην παρασυρθούμε και γίνουμε καχύποπτοι και τους φίλους και συμπολίτες μας Ισπανοεβραίους στην καταγωγή.

    ReplyDelete
  2. Η εξουσία του να κάνει ο καθένας ότι του αρέσει αποτελεί κάτι το ιδιαίτερα κακό, διότι, είναι αδύνατον να ελεγχθούν τα μέσα στον κάθε άνθρωπο διεφθαρμένα ένστικτα. Αριστοτέλης

    Το να τιθασεύεις τα ένστικτα είναι θέμα παιδείας πολύ δύσκολο, διότι χρειάζεται πολιτική φιλοσοφία και δημοκρατικό μέτρο. Το καλύτερο μέτρο ως σήμερα περιέχεται στην Ιλιάδα και την Οδύσσεια, διότι η αρετή είναι στη διάνοια. Φθάνουμε στο συμπέρασμα ότι στις μέρες μας...δεν έχουμε παιδεία. Εξηγείται έτσι γιατί η ανθρωπότητα έχει κάνει τεχνολογικά θαύματα, αλλά δεν έκανε ούτε ένα βήμα προς την θεία υπόσταση του ανθρώπου και παρέμεινε στην κτηνωδία της βαρβαρότητας.

    Εμάς τους σύγχρονους Έλληνες μας εξόντωσε η καλοπέραση με το ψεύτικο δανεικό χρήμα και η ζωή δίχως πνευματικές αξίες και αρχές, μακριά από την ελληνική παράδοση που χάσαμε ανεπίτρεπτα.

    Επιχειρούν τώρα οι ληστές να μας πείσουν ότι είμαστε και χρεωμένοι για να μας πάρουν τα σπίτια και το βιός μας πριν η φούσκα από το ψεύτικο χρήμα σκάσει στα χέρια τους. Έχουν αγωνία οι απάνθρωποι..!

    Οφείλουμε να αδρανοποιήσουμε τους σύγχρονους οικονομικούς δολοφόνους, αλλά δεν γνωρίζουμε ως σήμερα το πως..! Ποιος θα το εφαρμόσει τη στιγμή που οι περισσότεροι σύγχρονοι κυβερνήτες της χώρας μας ως τώρα, είναι πολιτικά ημιμαθείς, απόγονοι των λίγων οικογενειών που νέμονται την οικονομία της χώρας μετά την απελευθέρωση και φυσικά είναι κατώτεροι των περιστάσεων. Συχνά μισέλληνες ή τουρκοσιωνιστές αλλοτριωμένοι είναι εκφυλισμένοι δούλοι των γνωστών …άγνωστων δανειστών μας!

    Η πολιτική είναι καλόβουλη, αυτό που βιώνουμε είναι απλά παραπολιτική.
    Ανήκουμε στην ευρωζώνη των κρατών που έχουν κοινό νόμισμα το ευρώ χωρίς να αποτελούν ενιαία οικονομία αλλά και είναι εχθρικές μεταξύ τους οικονομίες και αυτό είναι εντελώς παράλογο.! Έχουμε την οικονομικά ισχυρή Γερμανία ως αρχηγό που προσπαθεί να επιβάλλει το αυστηρό οικονομικό της πρότυπο και την ανύπαρκτη ευρωπαϊκή κοινωνική φιλοσοφία της. Σήμερα η Γερμανία περνά την οικονομικά χρυσή εποχή της και οι υπόλοιποι της ευρωζώνης υποφέρουν και ξεπουλιούνται για ένα πιάτο φακής. (Μήπως αυτοί που αιματοκύλισαν την Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο δεν ήταν οι γερμανοί φασίστες όπως τους δικαιολογούμε, αλλά όλοι οι γερμανοί και φαίνετε ότι δεν κατάλαβαν τι έκαναν. Ίσως διότι ευνοήθηκαν λόγω του ψυχρού πολέμου από τους δυτικούς συμμάχους μας εναντίων των ανατολικών συμμάχων μας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και έμειναν ατιμώρητοι. Σε όμοια περίπτωση δυστυχώς φαίνεται ότι πάλι τα ίδια θα έκαναν. Ούτε το λεγόμενο «κατοχικό δάνειο σε χρυσό που καταχράστηκαν» δεν είναι διατεθειμένοι να μας επιστρέψουν ούτε να αποζημιώσουν τα εγκλήματα και τις καταστροφές που μας προξένησαν οι βάρβαροι. Μήπως πρέπει να αναλάβουν τις υποχρεώσεις τους για να εξαγνιστούν ή να εκδιωχθούν από την Ευρωζώνη;

    Είναι σήμερα εφικτή η απαραίτητη οικονομική ενοποίηση της Ευρώπης; Όσοι διαφωνούν ας φύγουν..!

    Εμπρός ..!! Για μια πολιτική επανάσταση να προωθήσουμε την πληροφόρηση για να καταλάβουμε τι κατέχουμε. Γιατί οι υποψήφιοι πλανητάρχες φοβούνται την "δημοκρατία" που είναι την μόνη ελπίδα της ανθρωπότητας; Γ.Σ.

    ReplyDelete

wibiya widget