Wednesday, December 18, 2013

Περπατώντας στη Γλυφάδα και κουβεντιάζοντας..

 Δάφνη- Δελφίνα είναι το όνομά της που όταν βρίσκεται στην αγκαλιά της μαμάς της χαμογελά, ακόμα και όταν της μιλά κάποια που δεν  γνωρίζει..Όπως η  κ. Ιωάννα,πχ, που οργάνωσε το Σαββατοκύριακο (14-15/12/13) ένα καταπληκτικό φέστιβαλ με πολυ Ανατολίτικο  χρώμα και αρώματα της Άπω Ανατολής.. 

Εδώ να πουμε ότι, ευτυχισμένη μητέρα είναι η Μάρω Κοκκώνη καλλιτέχνις όπου σύντομα θα έχουμε να σας πούμε περισσότερα για τis δραστηριότητές της..
 Νικηφόρος Τσαρούχας και Χρήστος Καράβας σε μιά πρόσφατη σύνάντησή τους . Oχι δεν είναι στο Μέγαρο Μουσικής ούτε στο όμορφο ανακαινισμένο Δημοτικό Μέγαρο της Γλυφάδας. Είναι στο ΚΑΦΕΝΕΙΟ  ΓΩΝΙΑ στην στη πιο όμορφη και ζεστή "γωνία '( Παπανδρέου και Όλγας ),Άνω Γλυφάδα, όπου έγινε το πιο ευχάριστο στέκι για ταβλαδόρους,παιχτες, και μερακλήδες στο Ρακί ,κρασί ή Τσίπουρο με μεζέ ΑΑΑ..   Φυσικά για τον γνωστο μας Νικηφόρο,που χρόνια εργάζεται  για την προκοπή της Γλυφάδας  έχουμε να πουμε πολλά σε μιά  εφ όλης της ύλης συνέντευξη ..προσεχώς.Με τα κοινά ασχολείται και ο επιχειρηματίας κ.ΧρήστοςΚαράβας (δεξιά) αν και αφιερώνει πολυ χρόνο χορεύοντας Ηπειρώτικα και Λάτιν..

Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ κκ Καζάνας..Σύντομα τα ακατάλληλα τραγούδια του Κρητικά και αποκριάτικα

No comments:

Post a Comment

wibiya widget