Saturday, December 14, 2013

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Απο την Ευρωβουλή των Βρυξελλών στόχο το Δήμο της Γλυφάδας έβαλε ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γεώργιος Παπανικολάου.
Το πρώτο του  βήμα έγινε χθες βράδυ (14/12/2013) στην αίθουσα @ΝΤΑΡΤ όπου εκατοντάδες Γλυφαδιωτων γέμισαν ασφυκτικά το χώρο και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία. Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία πάρα πολλων νέων,χωρίς να υστερούν και οι άλλες ηλικίες . Στο νέα ξεκίνημα είχε την υποστηριξη υψηλόβαθμων στελεχών της Κυβέρνησης ,όπως οι κκ Δένδιας, Παναγιωτόπουλος,η κ Γιαννάκου, και φυσικά, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης,ο οποίος και του παραδίδει ουσιαστικά τη σκυτάλη της παράταξης ,μιας και στις προηγούμενες εκλογές ήταν εκείνος υποψήφιος Δήμαρχος,αλλα ηττήθηκε  απο τον κ.Κωστα Κόκκορη, νυν δήμαρχο Γλυφάδας. 
 Πολλοί οι υπστηρικτές του κ. Παπανικολάου,και όλοι ήθελαν να του σφίξουν το χέρι και να του πουν καλη επιτυχία περιμένοντας ώρες ολόκληρες μετα το τέλος της ομιλίας του.
Ο κ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης συζητωντας με το Δημ Σύμβουλο της Παράταξής του κ. Τζούβελ,


 Kους- κους αλλά και ενδιαφέρουσες συζητήσεις  του 'ωραίου κόσμου¨"..

Αναμονής συνέχεια..
 Ο υποψήφιος δήμαρχος χαιρετά και δέχεται τις ευχές του διευθυντή της Νοσηλ/κής μονάδας των φυλακων Κορυδαλλού  κ. Λεωνίδα Καραμπέκιου.
 Ο κ.Καραμπέκιος με τον κ. Κουτσώνα,εκδότη της εφημερίδας  "ΑΝΑΤΡΟΠΗ'
 Νέοι και νεώτεροι,βρίσκονταν παντού.

Ο γνωστός στους Γλυφαδιώτες κ. Βουγιουκλάκης,έχει κάθε λόγο να χαμογελά όπως και γλυκύτατη συνοδός του μιας και στις επόμενες Δημ.εκλογές θα είναι υποψήφιος με τον κ. Παπανικολάου.

Το βιογραφικό του Γιώργου Παπανικολάου
* Γεννήθηκε στις 15 Αυγούστου 1977 στην Αθήνα – ο πρώτος από τα τέσσερα παιδιά μιας πολύτεκνης οικογένειας. Πέρασε τα μαθητικά του χρόνια στο δημόσιο σχολείο και πέτυχε στις πανελλαδικές εξετάσεις την εισαγωγή του στην σχολή που ονειρευόταν από μαθητής, στο Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
* Παράλληλα με τις σπουδές, ανέπτυξε έντονη ενασχόληση με τα κοινά, ξεκινώντας ως απλό μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Νομικής και εκλεγόμενος στο τρίτο έτος των σπουδών  στη θέση του υπευθύνου της παράταξης. Στη διάρκεια αυτής της πορείας εκπροσώπησε  τους συμφοιτητές του στα όργανα συνδιοίκησης του Τμήματος Νομικής, αλλά και του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η πολιτική δράση στα φοιτητικά του χρόνια ολοκληρώνεται με την ανάληψη καθηκόντων στη θέση του γραμματέα της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ ΑΕΙ, της φοιτητικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας.
* Μετά την ολοκλήρωση των προπτυχιακών σπουδών του στη Νομική έδωσε εξετάσεις και έγινε δεκτός στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Δημοσίου Δικαίου, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τις σπουδές μου δύο χρόνια αργότερα. Από το 2004, μετά την δεκαοκτάμηνη πρακτική άσκηση και την επιτυχή εξέταση στο Δικηγορικό Συλλόγου Αθηνών ασκεί μάχιμη δικηγορία διατηρώντας δικηγορικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Μενάνδρου.
* Το καλοκαίρι του 2004, σε ηλικία 27 ετών, εξελέγη στην προεδρία της ΟΝΝΕΔ, της Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας, στο συνέδριο που διεξήχθη στη Χαλκίδα. Το 2007, στο επόμενο –το 9ο- συνέδριο στα Καμένα Βούρλα οι σύνεδροι της μεγαλύτερης πολιτικής νεολαίας στον τόπο, του έκαναν την τιμή να τον επανεκλέξουν ως πρόεδρο της Οργάνωσης. Τα χρόνια αυτά, παράλληλα, διατέλεσα μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Σ
* Τον Ιούνιο του 2009 ήταν υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές και εξελέγη στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.
* Ως Ευρωβουλευτής ήταν μέλος των κοινοβουλευτικών επιτροπών «Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων» (LIBE) και «Πολιτισμού και Παιδείας» (CULT). Επίσης, είναι αντιπρόεδρος της διακοινοβουλευτικής επιτροπής Ε.Ε.-Χιλής και μέλος της διακοινοβουλευτικής επιτροπής για τις σχέσεις Ευρώπης-Λατινικής Αμερικής (EUROLAT).
Το καλοκαίρι του 2011 παρακολούθησε επιτυχώς εξειδικευμένο πρόγραμμα σπουδών στο πανεπιστήμιο Harvard των Η.Π.Α. με τίτλο: «Senior Managers in Government».

No comments:

Post a Comment

wibiya widget