Sunday, December 15, 2013

Πάλι θρηνουν στον Πλάτανο Τρικάλων για το Χαμό του 30χρονου Φώτη

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Χαράματα (15/12/2013) γύριζε απο τα Τρίκαλα, ο Φώτης Κοτσιμπίρας απο τον Πλάτανο και στα μισά του δρόμου,στα σύνορα Περδικοράχης- Χαιδεμένης τον αντάμωσε ο χάροντας. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ανατράπηκε και πενθοφορεί τωρα το χωριό του και όλα τα Τρίκαλα.
Ο Φώτης,ιδιοκτήτης Καφε-Μπάρ στον Πλάτανο, ήταν ένα" πολυ καλό παιδί κι ακομα δεν μπορούμε να το πιστέψουμε ότι έφυγε απο κοντά μας''δήλωσε στην ΕΦΗΜΕΡΙΣ φίλος του που δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη θλίψη του. Στους οικείους και στους πολλους συγγενείς και φίλους του εκφράζουμε τα ειλικριν΄μας συλλυπητήρια!!
Δυστυχώς στα Τρίκαλα δεν περνά μέρα να μην ακούσουμε και κάποιο άσχημο μαντάτο και προ παντός ατυχήματα.και για μια ακόμα φορά θα το φωνάξουμε είναι κρίμα να πεθαίνουν οι νέοι και γονείς να θάβουν τα παιδιά τους,λες και βρισκόμαστε σε πόλεμο!!!
Άνθρωποι που γνωρίζουν πιστεύουν ότι είμαστε πράγματι σε εμπόλεμη κατάσταση όταν η οδήγηση θεωρείται παιχνίδι .Πιστευουν ακόμα ότι, η ανύπαρκτη σχεδόν σήμανση των δρόμων,το ποτό, και η χαλαρή  αστυνόμευση της πόλης θα μας οδηγήσει να θρηνήσουμε αρκετά  ακόμα θύματα.
 Χ

No comments:

Post a Comment

wibiya widget