Wednesday, October 16, 2013

Στημένα..Απολογήθηκε ο Μαρινάκης , αρνήθηκε και αποχώρησε.

Απολογήθηκε, αρνήθηκε και αποχώρησε ο Μαρινάκης
  (Φωτογραφία:  Intime )

Αθήνα
Ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή Γεωργίου Αυγέρη, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση των στημένων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης των «ερυθρόλευκων», αρνήθηκε τις κατηγορίες για απλή συνεργία σε εγκληματική οργάνωση και για δωροδοκία, κατέθεσε απολογητικό υπόμνημα και αποχώρησε.

Θυμίζουμε ότι ο Μαρινάκης είχε ζητήσει και είχε πάρει αναβολή για την απολογία του και σήμερα έδωσε κανονικά το «παρών» ως όφειλε.

Η ανακριτική διαδικασία αναμένεται να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί μέσα στον Νοέμβρη και στην συνέχεια θα υπάρξει η έκδοση βουλευμάτων για όσους θα απαλλαχθούν ή θα οδηγηθούν σε νέα δίκη.

Η δίκη των πρώτων 11 κατηγορούμενων για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων, συνεχίζεται την Πέμπτη (17/10) στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, με την κατάθεση του πρώην ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ, Ανδρέα Φάκου, ο οποίος πριν από δύο χρόνια είχε ασκήσει τις πειθαρχικές διώξεις σε βάρος των εμπλεκόμενων ομάδων και φυσικών προσώπων.
Newsroom ΔΟΛ


No comments:

Post a Comment

wibiya widget